fbpx

Crezi ca nu iti permiti la nunta sculpturi din gheata?

Intodeauna decoratiunile la nunta au dat mai mari batai de cap decat rochia de mireasa si sunt foarte costisitoare. In general decorurile de pe masa sunt din flori, iar miri mai aleg in acelasi ton si o arcada de flori la intrare, cateva buchetele pentru biserica si o masa de prezidiu decorata in acelasi stil. Toate acestea costa suficient cat sa iti permiti sculpturi din gheata la nunta, iar succesul este garantat. Poti opta pentru flori incastrate in sculpturi din gheata pe fiecare masa, sau pentru o sculptura reprezentativa langa masa de prezidiu sau la intrarea in restaurant.

Gheata la nunta este potrivita oricarei tematici? Nu trebuie sa ai o nunta pe modelul Craiasa Zapezii ca sa poti avea sculpturi din gheata, acestea se adapteaza in orice anotimp deoarce rezista 7 ore intr-un mediu cald si in orice locatie, fie ca este in aer liber sau in interior. Sculpturile din gheata pot lua orice forma va doriti si pot inlocui clasicele aranjamente florale sau puteti opta pentru o sculptura luminata pentru a decora  locatia.

Pentru ca nunta sa fie perfecta puteti alege obiecte simple, dar in acelasi timp spectaculoase menite sa impresioneze orice invitat.