fbpx

Cresterea satisfactiei angajatilor odata cu imbunatatirile tehnologice din birou

Laptopuri SH

Un nou studiu dezvaluie cateva detalii interesante despre tehnologia la locul de munca. Acesta a fost realizat prin colectarea de feedback de la mai mult de 7000 de companii de diferite dimensiuni din intreaga lume. Acestea au fost separate in doua grupuri: ”A – revolutionarii digitali” care folosesc intotdeauna tehnologia de ultima ora si ”B – lenesii digitali”, care sunt mai lenti in adoptarea celor mai noi tehnologii aparute pe piata.

Rezultatul principal este acela ca 51% dintre angajatii care lucreaza in companii care folosesc tehnologii moderne au raportat o satisfactie mai mare in ceea ce priveste locul de munca, ia 72% dintre angajatii acestor companii au raportat o capacitate mai mare de a adopta noi abilitati de munca.

De asemenea, 31% dintre respondentii grupului B au indicat ca tehnologia a ajutat la dezvoltarea profesionala, comparativ cu 65%, procentul reprezentativ pentru celalalt grup. 92% au dintre respondenti au declarat ca o tehnologie mai avansata ar imbunatati locul de muna, in general, iar 69% dintre respondenti spun ca sunt dornici de a folosi echipamente complet automatizate.

Indiferent de industrie, se vede o miscare orientata spre oameni, iar companiile se straduiesc sa raspunda asteptarilor care se schimba rapid cu privire la modul in care oamenii doresc sa lucreze. Aceasta depinde de combinarea progreselor in tehnologie, care includ chiar si mobilierul, cu stiintele cognitive care ajuta oamenii sa-si desfasoare munca in noi moduri. Acest lucru nu va insemna doar experiente singulare si privilegiate pentru indivizi, ci si oportunitatea organizatiilor de a atrage si de a pastra oameni cu adevarat talentati.

Daca ar fi sa va incadrati intr-una dintre cele doua categorii, care vi s-ar potrivi mai bine? Dar angajatii dumneavoastra ce ar raspunde unei asemenea provocari? Orice angajator care face schimbari si in functie de angajati, va avea numai de castigat pentru ca ei sunt cei care pun lucrurile pe roate. De obicei, angajatii isi doresc dispozitive performante pe care sa poata lucra la capacitate maxima, iar daca aceasta nevoie le este implinita, atunci castigul este de ambele parti.

Laptopuri Second Hand | calculator-ieftin.ro

Puteti incepe sa cautati dispozitive performante in magazinul Calculator Iefitin. Pe langa calculatoare si laptopuri sh, accesand calculator-ieftin.ro veti gasi calculatoare refurbished gata pregatite de a raspunde provocarilor din birou. Acest magazin va este util nu doar pentru achizitia de dispozitive de birou, ci veti gasi aici si plottere, servere, videoproiectoare, sisteme POS, incarcatoare si multe altele. Faceti-va timp sa inspectati fiecare categorie de pe site si sa gasiti produsele de care aveti nevoie!