Cresterea pretului de vanzare al masinii

Daca va pregatiti sa vindeti masina, este posibil sa nu credeti ca unele retusuri minore ar putea creste considerabil pretul de vanzare al autoturismului. Potentialii clienti vor fi foarte atenti la murdaria de pe masina, petele de pe scaun sau la decolorarile si arsurile tapiteriei. Daca doriti sa faceti o impresie buna sau chiar sa contribuiti in mod evident la cresterea pretului masinii, atunci ar fi intelept sa va ganditi la cateva imbunatatiri!

Daca vopseaua masinii a devenit atat de decolorata incat nici nu mai stiti cum arata cea originala, n-ar fi rau sa investiti in revopsire. N-o sa cheltuiti o avere in aceasta directie insa efectul va fi unul neasteptat, iar in ochii potentialilor cumparatori acest lucru va cantari foarte mult, motiv pentru care puteti sa cresteti putin pretul initial. Daca aplicati si un strat de ceara pe care-l lustruiti corespunzator, stralucirea va fi si mai orbitoare.

Nu uitati sa acordati atentia cuvenit si lustruirii farurilor si semnalizarilor, dar si jantelor si rotilor. Tot ce poate fi lustruit ar trebui facut pentru a parea cat mai aproape de varianta proaspat scoasa din linia de productie.

Intr-adevar exteriorul masinii fura ochii, insa este foarte important sa acordati atentie si interiorului. Curatati bine toata tapiteria, plafonul si pardoseala. Sunt o multime de produse de curatare care functioneaza bine in functie de materialul tapiteriei si chiar merita investitia in acest sens. Eventual cumparati niste presuri noi si aspectul va fi imbunatatit.

In ceea ce priveste partea mecanica, faceti reparatii acolo unde acestea trebuie sa fie facute si nu ezitati sa investiti in piese de calitate si mecanici priceputi. Un cumparator care stie ce cauta isi va da seama imediat daca masina functioneaza bine sau nu. Mai bine nu riscati ca tranzactia sa fie refuzata din acest motiv.

Dincolo de toate, puneti actele in ordine astfel incat in momentul vanzarii totul sa fie la dispozitia dumneavoastra si a clientului. Cu siguranta nu vreti sa ajungeti la disperarea de a rasturna casa cautand un document important. Cautand din timp toate documentele si avand o evidenta clara asupra lor, puteti avea parte, atat dumneavoastra cat si clientul, de o experienta de vanzare reusita.

Detailing auto in Bucuresti la cele mai bune preturi | curatampeloc.ro

detailing auto in Bucuresti

De mare ajutor in ceea ce priveste imaginea masinii este echipa Curatam Pe Loc. Indiferent ca aveti nevoie de curatare tapiterie auto in Bucuresti sau doriti detailing auto in Bucuresti, Curatam Pe Loc este partener de nadejde. Accesati http://curatampeloc.ro/ pentru a afla cum puteti fi unul din clientii multimiti!