Crema hranitoare Himalaya Herbals aliatul de fiecare zi pentru orice tip de piele

25 februarie 2014

Protectie, hranire si hidratare utilizand Crema hranitoare Himalaya Herbals!

Capriciile vremii cu temperaturi oscilante, poluarea, vantul si umiditatea crescuta sunt factori prea puternici pentru ca pielea sa-si poata mentine singura elasticitatea si stralucirea. Pe langa o alimentatie echilibrata si un consum ridicat de apa, pielea are nevoie de un aliat de nadejde pentru a-si pastra aspectul sanatos.

Aplicarea unei creme hranitoare printr-un masaj delicat efectuat in fiecare zi, stimuleaza circulatia sanguina si intareste capacitatea naturala a pielii de a produce lipide, fara a o dezechilibra pe termen lung.

Crema hranitoare din gama Himalay Herbals este indicata pentru orice tip de piele si are o textura usoara, non-grasa. Avand ca ingrediente principale Aloe vera, ce hraneste si hidrateaza intensiv pielea si Ginseng indian, ce ofera protectie impotriva factorilor externi agresivi precum poluarea si clima uscata, Crema hranitoare de la Himalaya Herbals asigura protectia pielii pe durata intregii zile. Un avantaj in plus al acestei creme este faptul ca poate fi aplicata cu aceeasi eficienta atat pe partile cele mai expuse, maini, fata si gat, cat si pe restul corpului.

Crema este disponibila in doua variante - 150 ml si 50 ml – si are cele mai bune rezultate daca este aplicata zilnic printr-un masaj delicat, pe pielea curata.

Compania Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram