fbpx

Creditul pe loc, solutia care te poate salva cand esti intr-o situatie financiara complicata

Mai stiti vremurile in care oamenii se ingramadeau la banci pentru „credit doar cu buletinul”? A fost o perioada cand creditarea oferita de banci era atractiva. Totul pana la criza economica. De atunci oamenii s-au tot ferit de banci si au cautat solutii alternative.

Una dintre ele sunt institutiile tip IFN. E vorba de institutii financiare care ofera credit pe loc, fara acte multe si intrebari, fara liste negre si verificari cu lunile. Ai nevoie de bani te duci, lasi eventual un obiect din aur, daca e vorba de o institutie tip amanet, iei banii doriti si returnezi suma si comisionul cat poti de repede.

Imprumul e garantat, bunurile retinute si evaluate sunt tinute in cele mai bune conditii, se ofera sume destul de mari, cat sa iti rezolvi problemele. Grupul Tezaur are si el servicii financiare moderne nonbancare, agentii prin toate judetele mari, evaluarile sunt corecte si rapide, totul e legal si e pe baza de contract.

Contractul se prelungeste oricand la Tezaur, se pot retrage obiectele lasate in regim amanet fara achitarea contractului, suma se ramburseaza oricand. Daca se depaseste scadenta se mai poate astepta cinci zile, daca sunt mai multe obiecte, se poate achita doar unul si se ia acasa imediat.

Comisioanele mici si siguranta tranzactiilor facute, calitatea serviciilor oferite recomanda grupul si il mentine in topul celor mai de incredere institutii de acest fel. Consultantii agentiilor ofera de fiecare data informatii relevante si rapide despre servicii, explicatii pertinente si usor de inteles pentru toti clientii.

Fiecare act respecta toate normele impuse de autoritati, actele sunt clare si concise, au toti termenii intelegerilor dintre grup si clienti. In acest fel aveti banii doriti cand aveti mai mare nevoie de ei, nu stati cu frica bancii si actiunilor ei radicale, returnati cum puteti banii si aveti si comisioane de bun-simt.