fbpx

Creaza-ti propriul meniu, la Splendid GO!

Meniurile pentru pranz si cina sunt binevenite intotdeauna, mai ales atunci cand se afla in topul preferintelor tale si le poti configura cum iti doresti. La Splendid GO ti-am pregatit 7 meniuri, dintre care unul dedicate copiilor, unul dedicat pensionarilor, desigur ca ne-am gandit si la cei mai pofticiosi dintre dumneavoastra si am adaugat un meniu special si de ce nu, un meniu pescaresc, pentru toti iubitorii de peste proaspat. Nu uitati si de meniul mici, meniul zilei si meniul cina, la doar 34,90 de lei, disponibile pe site-ul Splendid GO prin serviciul food delivery Constanta.

Daca vrei sa mananci praparate proaspete, burgeri, pizza, paste si multe alte bunatati in concediu la mare, te invitam sa comanzi de la Splendid GO unul din meniurile office care iti place cel mai mult si bucura-te de o masa speciala, satioasa si gustoasa.  Iti recomandam variantele noastre ce acopera o gama diversa de preferinte, cu feluri principale si desert, bune de incarcat bateriile pana seara! Meniuri gustoase, cu preparate traditionale si internationale, doar prin serviciul delivery preparate internationale Constanta.

Creaza-ti propriul meniu de la Splendid GO, atat pentru tine cat si pentru cei mici. Iti recomandam meniurile pentru pranz si cina, la doar 34,90 de lei sau meniul special creat pentru copii la 26,90 de lei. Intra pe site, consulta meniul online restaurant Constanta, comanda tot ce iti doresti si automat intri in programul nostru de loialitate.