fbpx

Craiova se pregateste de cei mai buni angajatori din domeniul sanatatii

Evenimentul Cariere in Alb a pregatit cei mai buni angajatori din Europa care vin cu oferte de dezvoltare profesionala si pachete salariale incepand cu 3 000 de euro, dedicate doctorilor de orice grad si specialitate, farmacistlori si asistentilor de farmacie, dentistilor, kinetoterapeutilor, tehnicienilor dentari, asistentelor medicale, personalului medical auxliar, studentilor la Medicina, Farmacie si Stomatologie, reprezentantilor medicali si personalului medical administrativ.

In cadrul evenimentului de cariere si educatie medicala, vor fi prezenti peste 20 de expozanti. Vizitatorii pot intra in contact direct cu angajatorii si pot fi intervievati de catre acestia. Cei interesati de un loc de munca in Romania vor gasi oferte atat pentru sistemul public, cat si pentru cel privat. Pe de alta parte, cei interesati de alte sisteme medicale europene, vor gasi oferte din tari precum Franta, Irlanda, Anglia, Suedia, Norvegia si Germania.

Mai mult, Cariere in Alb, impreuna cu FASMR, au pregatit doua conferinte pe teme extrem de importante in pregatirea personalului medical:
– Duminica, 23 octombrie, ora 13:00 – Rezidentiat si Licenta – examene si viitor in Romania si in strainatate (Anglia, Franta, Germania, Tarile Scandinave)
– Duminica, 23 octombrie ora 14:00 – Pregatire profesionala de excelenta: informatii la zi despre cursuri de perfectionare si burse pentru specialisti si medici rezidenti

Organizand peste 20 de targuri Cariere in Alb si peste 13 evenimente in domeniu, in ultimii 3 ani, avem experienta de care ai nevoie in cautarea locului de munca potrivit, si informatiile necesare evolutiei in cariera ta medicala.

Cu Cariere in Alb 5 nu vei gasi doar un loc de munca in domeniul Medical, dar mai ales, vei afla care sunt cei mai buni angajatori de pe piata europeana, despre sistemele de sanatate in care ti-ar placea sa lucrezi, si despre oportunitatile de dezvoltare a carierei tale, luand legatura cu peste 20 de companii care angajeaza profesionisti din domeniul medical.

Pentru inscrieri online, va rugam completati formularuld e inscriere de pe pagina noastra oficiala Careers in White
http://careersinwhite.org/visitors/registration-form/

Careers in White 5 – Green Edition sprijina profesionistii medicali in cariera lor, nu doar oferindu-le oferte de munca in cele mai importante tari europene, dar mai ales, prin informatii esentiale despre cursuri de limbi straine, despre cum sa treaca mai usor prin tranzitia din cariera, workshopuri de dezvoltare personala, si nu in ultimul rand, incurajand educatia continua si dezvotlarea profresionala a candidatilor.

Parteneri Media ai evenimentului: Radio 21, Pagina Medicala, Pagina Farmacistilor, Medical Manager, Info Sanatate, PharmaBusiness, Ziarul MF, Contra Boli, Sfatul Medicului, Medic.ro, Farmacist.ro, Explore TV, 24 Fun, Ziarul de Iasi, Stiri Brasov, Smart Financial, Buzz News, Best Resource, Calendar Evenimente, Agerpres, Foaia Transilvana, Asociatia Mai Mult Verde, FASMR