CraftMall ro – primul magazin online de craft si scrapbooking din Romania

28 martie 2010
Autor:
dowmedia08

„CraftMall.ro s-a nascut din pasiunea pentru creativitate, exprimare, arta si oameni. Fondat sub sloganul „Your hobby store”, CraftMall este primul magazin online de pe piata romaneasca, specializat si dedicat exclusiv vanzarii produselor de craft si scrapbooking, un concept nou pentru noi, europenii, o traditie pentru cei de peste ocean.”
Motivati de pasiunea noastra pentru handmade, ne-am propus sa va oferim singurul magazin specializat furnizor de craft si scrabooking din spatiul web autohton si sa strangem laolalta, intr-o comunitate, toti pasionatii de crafting si scrapbooking din tara noastra.
Am unit sub egida noastra, impreuna cu partenerii nostri nationali si internationali, un portofoliu de produse dedicat acestui segment, ce ofera posibilitatea tuturor grupelor de varsta, educatie pregatire si formare profesionala sa se exprime practic si creativ. Va oferim game variate de produse si experienta celor mai cunoscute branduri din industria de craft mondiala: Sizzix, Elisson, Fiskars, Duffex, Geographics, Royal Brites, Paperceller, Hygloss, Stix2, Ludwigbaehr. In gamele de produse prezentate veti regasi materiale suport pentru craft, pattern-uri, produse de sezon, unelte de lucru, stationery, solutii de stocare, card-uri, pentru ca sa puteti da frau liber imaginatiei si sa creati proiecte unice in scop artistic, educational sau comercial. Ne adresam cu acelasi entuziasm atat craftistilor profesionisti, hobbystilor, cat si segmentului educational.
„Incercam sa prevedem si sa raspundem tuturor necesitatilor iubitorilor de craft si scrapbooking, prin crearea unui spatiu cat mai comod, placut, functional si sigur de shopping si, in acelasi timp, un mediu dedicat prin care sa aveti posibilitatea de a interactiona cu alte persoane care impartasesc aceeasi pasiune, in care sa postati propriile proiecte si poze, sa creati albume si chiar sa deschideti propriul magazin online prin care sa vindeti creatiile voastre.”
Pentru o navigare cat mai facila, am structurat produsele pe categorii si criterii de intres pentru a fi gasite cu usurinta. Atat motorul nostru de cautare, cat si posibilitatea de filtrare va ajuta sa gasiti orice produs in cel mai scurt timp. Craftmall.ro va lucra cu produse pe stoc, pentru ca expedierea comenzilor dumneavoastra sa se faca in cel mai scurt timp posibil.
Tag: magazin online, craft, scrapbooking, lucru manual, crafting, handmade, craftmall.ro, fimo, artizanat

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram