fbpx

Craciun in familie cu preparate marca Splendid GO

Indiferent unde vei petrece Craciunul in acest an, Splendid GO iti pune la dispozitie preparate delicioase si meniuri de 2 si 4 persoane, special concepute pentru masa de Craciun. Te asteptam cu o precomanda incepand cu 17 decembrie, iar noi iti livram oricand intre 24 si 26 decembrie preparatele comandate de tine, plus o sticla de vin din partea casei. Meniuri gustoase, cu preparate traditionale, autentice doar prin serviciul food delivery Constanta, de la Splendid GO. Alege calitatea, bun gust si promtitudine pentru masa de sarbatori.

Masa de Craciun este o provocare pentru tine? Lasa mancarea in seama noastra si tu bucura-te de timpul petrecut in compania celor dragi. Comanda de pe site sau la numerele de telefon 0720 011 077/ 0771 334 503, unul din meniurile de Craciun sau alege-ti din meniul a la carte tot ce iti doresti, iar noi iti oferim o sticla de vin din partea casei. Te invitam pe site-ul Splendid GO sau pe pagina de Facebook sa vezi ce variante de meniu avem si ce poti manca la masa de Craciun impreuna cu cei dragi.

Serviciul delivery preparate traditionale Constanta va serveste rapid, direct acasa, cele mai bune preparate pentru masa de Craciun, gustoase, delicioase si savuroase, exact ca la mama acasa. Plaseaza o pre-comanda si noi iti livram intre 24 si 26 decembrie.