Cozonaci pentru aproape fiecare copil si batran institutionalizat din Sectorul 4

Asociatia Young Initiative (AYI) a distribuit miercuri, 2 februarie 2011, 600 de cozonaci primiti ca sponsorizare de la Vel Pitar catre aproape fiecare copil si batran institutionalizat din Sectorul 4, Bucuresti.

Sponsorizarea in valoare de 1518 ron a avut ca scop oferirea cozonacilor catre persoanele nevoiase din Municipiul Bucuresti, ca un punct suplimentar de sprijin, mai ales in contextul economic si social actual. Depozitarea cozonacilor s-a facut in una din filialele Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, care si-a reafirmat sprijinul pentru acest tip de actiuni si pentru dezvoltarea comunitatilor in care aceasta activeaza.

In virtutea parteneriatului dintre cele doua organizatii si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 Bucuresti (partener al proiectului “Punti catre cunoastere”), s-a luat decizia de a distribui cozonacii primiti in centrele de plasament pentru copii si batrani din Sectorul 4. In total, 9 centre au beneficiat de aceasta donatie de cozonaci, fiecare persoana din cadrul acestora primind cate un produs.

Distribuirea cozonacilor a avut loc pe data de 2 februarie 2011, transportul fiind asigurat de DGASPC Sector 4, reprezentat prin doamna Maria Datculescu. Avand in vedere gradul de acoperire, putem spune ca aproape fiecare copil si batran institutionalizat din sector au primit cate un cozonac.

Privind prin prisma feedback-ului din partea tuturor celor implicati si a beneficiarilor, putem afirma ca evenimentul a avut un succes deosebit, beneficiarii fiind foarte incantati de acest cadou neasteptat si…gustos ! De asemenea, echipa formata din membri AYI si reprezentanti DGASPC 4 a avut parte de un tur de forta prin intregul sector si de o mica aventura matinala, totul fiind incununat de sentimentul si bucuria de a fi adus un zambet pe fata persoanelor cu diverse dificultati din aceasta zona a Capitalei.

Pozele de la eveniment pot fi accesate pe pagina oficiala de Facebook a AYI, la adresa http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Young-Initiative/178291211433 .