fbpx

Cota TVA de 9 la alimente adoptata cu succes de utilizatorii SmartCash RMS

Centrele de suport din Bucuresti si din tara au functionat in regim non-stop incepand de duminica dimineata pana luni seara, respectand un planificator orar al interventiilor. Iata o statistica sumara a activitatii din acest week-end:
• Reprezentantii Magister Software au operat modificarea TVA in aproximativ 550 de unitati comerciale.
• Reprezentantii centrelor de suport tehnic autorizat Magister au operat modificarea TVA in peste 200 de magazine.
• Viteza de lucru in reteaua de suport tehnic Magister a fost de aproximativ 15 magazine/ora, incepand de sambata pana luni.
Inca de la inceputul lunii mai, Magister Software a mentinut o comunicare permanenta cu clientii pentru a le oferi informatii actualizate, provenind de la asociatia patronala si Ministerul de Finante, legate de aplicarea hotararii de trecere la cota redusa la alimente.
Trecerea la TVA 9% de la 1 iunie 2015 este prima operatiune de mare amploare pe care Magister Software a desfasurat-o in colaborare call-centerele teritoriale operate de firme din tara care au dobandit certificarea de Centru de service si suport tehnic autorizat.
Sistemul unificat de gestiune a activitatii de suport tehnic implementat de Magister prin programul de certificare si-a dovedit eficienta si in conditii de suprasolicitare, oferind incredere in sustenabilitatea acestui proiect unic la nivel national.