fbpx

Cum sa alegi cosmetice ieftine si bune

Cele mai bune cosmetice ieftine

Alegerea produselor de cosmetice, in general, si a machiajelor, in special, poate fi dificila avand in vedere gama extrem de variata de produse de piata venita din partea a foarte multe brand-uri. Calitatea nu este una garantata, de aceea, este datoria noastra sa descoperim ce produse sunt realmente bune si ce produse ni se potrivesc cel mai bine.

Te-ai gandit vreodata ca pretul piperat este garantia calitatii unui produs cosmetic si, implicit, pretul scazut reflecta calitatea indoielnica a acestuia? Ei bine, te-ai inselat! Nu stiu daca este o veste buna sau proasta pentru tine, insa sunt convinsa ca de-a lungul timpului ai intalnit produse scumpe, dar care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, si produse ieftin care te-au surprins placut. In antiteza, nu-i asa?

Demult pretul nu mai este indicatorul si nici garantia produselor cosmetice. Pretul reflecta  mai multe aspecte, nu doar cele ce tin de calitatea ingredientelor folosite si a tehnologiei in sine de procesare, ci este vorba si despre costurile referitoare la promovare, ambalare, strategie de marketing si asa mai departe. Cu cat un produs beneficiaza de o promovare mai mare, cu atat pretul poate creste. Deci, nu te ghida niciodata dupa pret!

Ai fi surprinsa sa afli ca un ruj de 20 de lei poate fi mai bun decat unul de 120 de lei? Sau ca un rimel de 50 de lei poate face mai multe decat unul de 150 de lei? Poate iti suna familiar, de aceea, este timpul sa vedem dincolo de reclamele si promisiune frumos ambalate din partea fiecarui producator care nu face altceva decat sa ne spuna ceea ce vrem sa auzim.

Cum ne putem da seama daca un produs este bun sau nu? Prin informare si prin experienta altor persoane care au testat produsele inainte. Este foarte important si locul de unde iei informatia, nicidecum Instagram-ul si alte retelele de genul nu sunt tocmai locul potrivit pentru a afla o parere sincera. Unul dintre locurile unde poti descoperi pareri oneste despre produse de toate felurile testate in prealabil este www.cosmeticebune.ro. Aici poti gasi recenzii despre produse, topuri de produse pe diverse categorii si chiar poti descoperi in acest loc produse realmente bune si deloc costisitoare.

Alege cu atentie sursa de informare, nu te lasa inselata de aparente indiferent despre ce este vorba – o crema buna, un ruj rezistent sau un sampon potrivit. Fiecare suntem diferita in felul nostru, de aceea, s-ar putea ca anumite produse sa nu ni priasca tuturor la fel. Este perfect normal, iar acest lucru nu ar trebui sa va indigneze. Este de datoria noastra sa descoperim ce ni se potriveste si ce nu, ce este bun si mai putin potrivit.

Vezi o reclama buna cu un produs chiar interesant? Nicio problema, nu este gresit sa vizionam materiale promotionale si reclame, este gresit sa nu ne informam. Ce trebuie sa facem? O simpla cercetare pe internet despre produsul de care te intereseaza poate face diferenta intre o achizitie reusita si una dezamagitoare. Informeaza-te fie ca este vorba despre un produs cosmetic sau de ingrijire mai scump, fie unul ieftin. Este perfect normal sa cauti recenzii despre orice produs cosmetic sau nu indiferent de pret. Este dreptul nostru sa fim informate si sa facem alegerea cea mai buna.