fbpx

Corturile creează spațiul de vis pentru orice tip de eveniment doriți să organizați

Corturile creează spațiul de vis pentru orice tip de eveniment doriți să organizați

Găsirea unui spațiu ideal pentru evenimentul pe care urmează să îl organizați poate reprezenta cea mai dificilă etapă a procesului de organizare. Deseori, închirierea unui spațiu este costisitoare, iar dacă evenimentul este de fapt o nuntă, va fi necesară  o rezervare efectuată cu un an de zile în prealabil pentru a vă asigură că veți găsi loc liber în perioada dorită. Acestea sunt motivele principale pentru carte închirierea de corturi a început să recâștige popularitatea de altă dată și să devină din ce în ce mai solicitate.

Închirierea de corturi pentru nunți, botezuri și alte tipuri de evenimente

Închirierea corturilor pentru organizarea de nunți și botezuri este un obicei destul de popular în țara noastră. Dacă în trecut această practică era îmbrățișată în general de către familiile care nu își permiteau închirierea unui restaurant, în prezent vorbim de corturi sofisticate, întinse pe suprafețe vaste și decorate conform tematicii petrecerii.

Închirierea de corturi reprezintă una dintre cele mai avantajoase servicii puse la dispoziție de profesioniștii din domeniu. Petrecerilacort.ro este unul dintre cele mai bune exemple când vine vorba de închirieri de corturi, iar echipa de profesioniști se poate ocupa de multe alte servicii conexe.

Fie că vorbim de o nuntă, un botez, o petrecere aniversară sau chiar un bal de absolvire, închirierea unui cort este ideală din mai multe puncte de vedere. Primul motiv ar fi bineînțeles, cel de ordin financiar, însă printre celelalte avantaje importante se numără și:

  • Montare facilă, asigurată de persoane instruite în domeniu
  • Posibilitatea de personalizare a decorului cortului după bunul plac
  • Apropierea față de natură și poziționarea în aproape orice loc disponibil
  • Aspectul oferit de un cort este unul de poveste, ideal pentru o petrecere de neuitat
  • Spațiul mare facilitează introducerea de mese lungi, a unui ring de dans și multe alte elemente care în mod normal ar ocupa foarte mult loc într-un restaurant

Așadar, cu siguranță închirierea unui cort este mult mai avantajoasă decât închirierea unui spațiu pentru organizarea de petreceri, indiferent de anvergura acestora. Invitații vor fi fericiți deoarece vor avea destul spațiu pentru dans, iar dumneavoastră veți reduce drastic costurile.

Ajutorul tău de nădejde pentru un eveniment de neuitat

Oricine își dorește o petrecere de neuitat, însă pentru a obține acest lucru este nevoie de multă muncă, răbdare și investiții pe măsură. Dacă apelați în schimb la ajutor specializat pentru alegerea cortului de nuntă, veți avea parte de surprize plăcute. Această echipă de profesioniști nu doar că se va ocupa de transportarea, montarea și demontarea cortului, însă vă va pune la dispoziție și alte servicii conexe, care vă vor ușura munca și vor transforma visurile dumneavoastră în realitate.

Petrecerilacort.ro vă oferă o gamă variată de servicii specifice organizării de evenimente precum închirierea de corturi utilate complet, photocornere, decor floral și inclusiv rochii de seară. De asemenea, tot ei se pot ocupa și de meniul evenimentului, inclusiv candy bar sau porc la proțap pentru petrecerile cu specific tradițional. În cele din urmă, ei se pot ocupa de fiecare mic detaliu necesar pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie unul exact așa cum v-ați imaginat, de neuitat.