fbpx

Corturi promoționale: soluția ideala pentru evenimente outdoor

Un element publicitar important pentru firme și echipe active în domeniul sportiv, corturile promoționale își extind utilizările și în alte acțiuni și evenimente de promovare a imaginii sau a produselor unei companii. Așadar, pentru orice tip de eveniment outdoor, corturile promoționale pot deveni o bază importantă pentru generarea de vânzări directe sau de capital de imagine. Acest tip de suport publicitar, personalizat cu un design creativ devine o alternativă interesantă pentru cei care folosesc evenimentele outdoor, sportive sau de altă natură pentru a se face remarcați în rândul clienților potențiali.
Cortul promoțional este eficient prin capacitatea sa de a atrage atenția, de a îndemna „curioșii” să vină să vadă ce se întâmplă la cort, ce le este prezentat. În plus, oferă un stand de prezentare mobil, dedicat acțiunilor active de marketing, îndeplinind un dublu rol, cel de punere în valoare a identității vizuale și cel practic al unui stand expozițional. Mai mult, aspectele practice devin foarte importante în cadrul competițiilor sportive. Corturile servesc atât pentru a constitui baza de coordonare a echipei, dar și pentru a servi drept puncte de control și alimentare pe traseu. Cea din urmă utilitate este extrem de importantă în competițiile cicliste pentru amatori și nu numai, dar și în competițiile de cros montan. Aceste sporturi de anduranță cer un efort susținut pe o perioadă îndelungată de timp, așa că sportivul va avea nevoie de o realimentare și hidratare. În plus, în aceste corturi poziționate în puncte strategice ale traseelor servesc drept repere dar și spații pentru acordarea primului ajutor și alertarea organelor abilitate în cazul în care pe traseu au loc incidente neprevăzute sau acțiuni care contravin regulamentului.
Utilitățile multiple sunt argumentele care recomandă corturile promoționale, dar nu sunt singurele aspecte pentru care aceste suporturi publicitare sunt atât de populare. Din sfera aspectelor practice care recomandă corturile promoționale sunt și caracteristicile tehnice ale acestora. Corturile produse de Metropolis Sibiu dispun de un sistem de montaj foarte simplu și ușor de transportat, așa că, manipularea lor nu presupune resurse de timp consistente. În condițiile unei lupte contra-cronometru care se dă întotdeauna pe ultima sută de metri înaintea de startul unui eveniment, montarea rapidă a corturilor devine o necesitate.
Viteza de montare și demontare, precum și ușurința transportului sunt completate de materialul de calitate care trebuie să asigure durabilitatea design-ului și a întregii structuri. În plus, materialul va trebui să protejeze și de ploaie. Evenimentele outdoor sunt imprevizibile atunci când vine vorba de vreme. De aceea, corturile Metropolis sunt construite din materiale impermeabile pentru a oferi adăpost în condiții meteo nefavorabile. În același timp au o rezistență crescută la zgârieturi ceea ce facilitează păstrarea îndelungată a elementelor de design. Un material sensibil la astfel de acțiuni mecanice implică și o rezistență scăzută a printului.
Corturile imprimate sunt produse de top în gama Metropolis, de aceea respectă standarde înalte de calitate, propunând o soluție fiabilă pentru companiile active în calendarul evenimentelor outdoor dedicate nișei în care acționează.
Despre Metropolis Sibiu
Metropolis COM SRL este o companie cu sediul central în Sibiu, fondată în anul 1994. Compania, o afacere de familie, a crescut și s-a impus, în primă instanță, pe piața locală prin servicii profesionale de imprimare. Exponențial dezvoltării afacerii s-a derulat și procesul de evoluție a sistemelor tehnologice de producție utilizate în vederea extinderii gamei de produse și servicii. Calitatea a fost, este și rămâne principiul pe baza căruia compania a reușit să se extindă la nivel național.