Corsan Lux – Tavane extensibile montaj

Design-ul interior este un element esential de luat in calcul atunci cand ne gandim la imbunatatirea aspectului general al unei locuinte, cladiri de birouri, unui centru comercial si altele.

Decorarea unui spatiu incepe, cel mai adesea, cu peretii si cu tavanul. Aspectul unei incaperi este definitoriu pentru cei ce vor intrebuinta acel spatiu. Culorile alese, formele, desenele, tablourile, texturile sunt elemente de baza, dar extrem de importante. In ultimii ani, si design-ul interior a cunoscut o dezvoltare simitoare.

Tavanele false extensibile sunt o aparitie recenta pe piata din Romania. Avantajul acestora este faptul ca ele se aplica rapid, nu crapa, nu pot suferi modificari precum denivelarile. Mai mult decat atat, prin natura lor, pot fi vopsite in o paleta generoasa de culori sau imprimeuri. Este atat de solid in structura, incat daca vorbim despre montaj tavan extensibil, atunci acesta este foarte permisiv. Poate fi montat si demontat in repetate randuri, fara ca acesta sa sufere deteriorari, fiind si un ajutor de nadejde in cazul unor eventuale neplaceri, precum indundatiile cauzate de vecini, cum este cazul locuitului la bloc. Ele sunt confectionate dintr-o fina membrana PVC. Aceasta poate fi modelata in functie de nevoile si cerintele fiecaruii client, fiind foarte usor de personalizat.

Recomandari privind montaj tavane extensibile

Exista mai multe tipuri de tavane false extensibile, catalogate in functie de material si de textura acestuia. Ele pot fi lucioase, satinate, netede, mate, metalice cu reflectie de metal lucios, semitransparente. Diferenta dintre toate aceste categorii este facuta de textura materialului si de aspectul acestuia. De exemplu, tavanele mate pot inlocui cu succes o zugraveala obisnuita. Pe de alta parte, cele lucioase vor reflecta obiectele si lumina, beneficiind si de o paleta de culori mai variata, marind, in acelasi timp, volumul vizual al incaperii. Sunt mai ales recomandate centrelor si spatiilor comerciale sau chiar si aplicatiilor rezidentiale, pentru clientii cu gust mai minimalist.

Cu o experienta de mai bine de 10 ani, societatea Corsan Lux, cu sediul in municipiul Targoviste si cu birou si in Bucuresti, incepand din 2012, este un important jucator pe piata decoratiunilor interioare. Din respectul pentru fiecare proiect si pentru fiecare client, calitatea nu reprezinta un compromis. Pentru montaj tavane extensibile, firma lucreaza doar cu materiale ce au o calitate excelenta, certificata in Uniunea Europeana. Principalii furnizori ai Corsan Lux sunt Pongs (Germana) si Polyplast (Belgia). Garantia serviciilor lucrate este de 10 ani.

Portofoliul de clienti este unul bogat, incluzand atat hoteluri renumite, clinici medicale, muzee, coomplexuri rezidentiale sau restaurante. Echipa este una de profesionisti, ce pune pasiune si se dedica fiecarui proiect in parte, tratand fiecare proiect la fel, indiferent de dimensiunea sa.

Echipa de specialisti ai Corsan Lux va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii si consultanta, pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea potrivita.

Mai multe detalii: https://www.vipcasa.ro/