Corpuri de iluminat pentru spatii armonioase – Cat de importanta este lumina din locuinta?

corpuri de iluminat

Personalitatea unei case este definita de tot ceea ce inseamna elemente de amenajare, culori alese, corpuri de iluminat potrivite fiecarei incaperi, piese de mobilier si stilul decorativ care predomina. In ceea ce priveste modalitatea de iluminat a spatiilor, pe langa functionalitate, aceasta are capacitatea de a schimba atmosfera si de a conferi confort, impreuna cu nuantele peretilor si culoarea aleasa pentru decorul general.

Alexim Light – gama variata de corpuri de iluminat pentru case cu personalitate

Corpurile de iluminat reprezinta unul dintre punctele de interes atunci cand pasesti intr-o incapere. De aceea, crearea unei atmosfere in care te relaxezi si cu care rezonezi depinde de modelul corpului de iluminat pe care il alegi.

Alexim-Light iti pune la dispozitie toate resursele necesare – in cadrul magazinului online vei gasi tot ce ai nevoie: un model care sa asigure lumina corecta, cu design care sa completeze stilul decorativ pe care l-ai ales.

Care sunt principalele modele pe care le vei descoperi rasfoind catalogul digital?

–          Corpuri de iluminat moderne: daca esti adeptul stilului simplu si ingrijit, aceste modele sunt perfecte pentru integrarea in decorurile contemporane, minimaliste si eco;

–          Modele rustice: poate vizualizezi un decor diferit pentru living sau poate ai un proiect de decor al unei case de vacanta. Alege corpurile de iluminat rustice si vei adauga o nota desavarsita decorului creat.

–          Corpuri iluminat pentru exterior:

Care sunt materialele din care sunt realizatea corpurile de iluminat?

Oricare ar fi planul tau decorativ, vei putea comanda modelul de corp de iluminat dorit, pentru ca Alexim-Light realizeaza la comanda orice tip de corp pentru iluminat, din gama de peste 1000 de modele si finisaje. Vei descoperi ca materiale utilizate sunt selectate pentru a indeplini cerintele de rezistenta, durabilitate si design: crom, nichel, bronz, fier forjat, alama, aur 24k, cristale bohemia, cristale swarovsky, ceramica, policarbonat, alabastru, otel inoxidabil, murano, lemn si panza. Astfel, esti invitat sa selectezi modelul, impreuna cu nuanta preferata pentru orice model de corp de iluminat din catalog.

Corpuri de iluminat inedite – Alexim-Light te ajuta sa-ti amenajezi locuinta intr-un mod unic

Proiectele de design interior si cele de amenajare exterioara necesita atentie sporita atunci cand sunt selectate elementele care urmeaza sa fie integrate. Iluminatul corect, alaturi de lumina naturala care patrunde in casa, ajuta insa la crearea senzatiei unui spatiu mai mare. De aceea, iluminatul reprezinta chiar un instrument util pentru amenajarea unui spatiu cu dimensiuni reduse, de care designerii de interior se pot folosi atunci cand amenajeaza un astfel de spatiu. De asemenea, numarul de corpuri de iluminat contribuie crearea ambientului dorit: pentru incaperea in care lucrati, iluminatul trebuie sa fie corespunzator, in timp ce pentru living, puteti amenaja un cadru mai intim cu reglarea intensitatii luminii.

Corpuri de iluminat pentru toate spatiile – amenajeaza corespunzator cu produsul adecvat

In proiectele de amenajare, atunci cand vei ajunge la capitolul iluminat interior, va fi nevoie sa alegi un model adecvat pentru fiecare incapere. Si din nou, in cadrul magazinului Alexim-Light – catalog digital sau showroom – vei gasi diversitate si produsele potrivite pentru fiecare incapere.

Poate nu stii cum sa alegi veiozele pentru noptiere – un element destul de important in orice dormitor. Sau poate doresti sa incepi amenajarea camerei pentru bebelus si vrei ca fiecare element sa fie in acord cu tema aleasa. Pentru toate proiectele de amenajare – iluminat corect, atat pentru pentru interior, cat si pentru exterior, reprezentantii Alexim-Light iti stau la dispozitie.

Te asiguram ca exista o selectie de modele de veioze, lampadare, lustre, aplice, spoturi, plafoniere – corpuri de iluminat personalizat in functie de cerintele proiectului, optiuni de care nu beneficiezi intotdeauna intr-un magazin de profil.

———————————————————————

Informatii si comenzi:

Telefon – 0728 697 440

Mail – contact@alexim-light.ro 

Website – www.alexim-light.ro

Adresa Showroom – B-dul 22 Decembrie, Bl.45A (parter)- Deva, Hunedoara.