Coroane dentare care imita perfect dantura initiala fara coroane temporare

Noi tinem foarte mult la conceptul de natural, fie ca vorbim de fatete dentare, coroane dentare sau orice tine de estetica dentara. Consideram ca natura a stiut dintotdeauna mai bine decat oricine ce este in acord cu fizionomia unei persoane.

Si, de aceea, Clinica stomatologica Neoclinique si-a propus sa ofere pacientilor pentru care estetica danturii este una foarte importanta alternative care infrumuseteaza, imbunatatesc zambetul, il fac perfect, dar fara sa-l deformeze, fara sa-l faca unul nenatural. Asa a luat nastere dorinta de a aduce in Bucuresti tehnica Skyn. Dar si pentru ca aceasta tehnologie digitala permite crearea de coroane dentare sau fatete dentare sau orice tip de lucrare protetica intr-o singura zi. Ceea ce inseamna ca nu intra in discutie amprentarea clasica si construirea de fatete sau coroane dentare provizorii, nerezistente si fragile, pe care pacientul sa fie obligat sa le poarte doua-trei zile pana la finalizarea lucrarii dentare definitive.

Cu ajutorul Cerec-ului (CEramic REconstruction), beneficiati la Neoclinique de lucrari dentare de tipul: coroane, fatete, inlays, onlays intr-o singura zi. Iar rezultatul nu este unul pe care il speram, ci il garantam. Si nu medicii nostri garanteaza rezultatul, ci tehnologia. Specialistii nostri stomatologi garanteaza un proces nedureros, rapid, o experienta la dentist placuta, confortabila si ca rezultatul pe care il ofera tehnologia este cel pe care l-a discutat in prealabil cu pacientul.

Daca dantura dumneavoastra are nevoie de reconstructie, din motive diverse, medicale sau de estetica dentara, daca aveti nevoie de fatete dentare sau coroane dentare din ceramica care sa imite perfect dantura naturala si tot procesul sa fie unul sigur si rapid, va asteptam la clinica noastra stomatologica din Bucuresti, Neoclinique. Aveti toate detaliile pe site.