fbpx

Cori Gramescu la o noua editie a conferintei �Sanatate frumusete feminitate�

Pe 31 martie 2015, o poti intalni pe Cori Gramescu la o noua editie a conferintei “Sanatate, frumusete, feminitate”, eveniment organizat de Woman2Woman.ro. In cadrul conferintei, invitam specialisti si femei cu experienta in wellness, nutritie, sanatate, ingrijire si care iti vor oferi sfaturi practice legate de sanatate, frumusete si feminitate.

Cori Gramescu, reputat antrenor de pilates si creator de programe de group fitness si nutritionist, va fi prezenta pentru a doua oara la conferinta “Sanatate, frumusete, feminitate” organizata de Woman2Woman.ro, pentru a ne ajuta sa ne insusim principiile de baza ale unui stil de viata sanatos.

A ajutat mai multe vedete sa scape de kilogramele in plus prin realizarea unor programe de slabire personalizate, concentrate pe sport si pe o dieta echilibrata. Ea insasi imbratiseaza sportul si opteaza pentru o alimentative sanatoasa, pentru a se mentine intr-o forma de invidiat.

In 2013, Cori Gramescu a obtinut Certificare ca nutritionist prin Masterclass, curs acreditat CNFPA. De la inceputul carierei si pana in prezent, Cori Gramescu a antrenat peste 12.000 de cliente, de toate varstele, de la 8 la 86 de ani.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti pe Woman2Woman.ro.

Sponsori principali: Aqua Carpatica si Sian Books – parte a Grupului Editorial All.

Sponsori secundari: Active Family Center, Activia, ANA ARE, Clinica Eliade, daMes.ro, Divine, Kurtmann.ro, LaserMaxx, movial, Sano Vita.

Parteneri media principali: Romania Libera si The Money Channel

Parteneri media secundari: Acasa.ro, bebelu.ro, Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro, Spring Events, Ziare.com