Copiile nu vor fi niciodata valoroase in prezenta originalului

Nu de putine ori ati auzit formule precum “Suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine!” sau „Ce tie nu-ti place, altuia nu face!”, care se dovedeste a avea baze reale, daca luam in calcul tendinta generala de a nu mai fi originali, de a copia, fura, plagia ceea ce apartine altuia!

Dovada sta in lipsa de inspiratie pe care a avut-o compania CD Beauty Sistem de a scoate un produs revolutionar pe piata, destinat regenerarii si reintineririi pielii – MESO PEN – dar la jumatate de pret fata de See.Try.Buy Company – importatorul direct al DERMAPEN, copiind nu doar structura produsului, ci si textele de marketing!

De-a lungul timpului v-ati putut convinge ca STB este o firma care se situeaza mereu in avangarda, care cauta mereu acele produse si aparate ce reprezinta o solutie reala pentru necesitatile medicilor si pacientilor. O spune experienta in domeniu, recunoasterea in unanimitate a calitatii produselor si faptul ca STB a fost mereu promotorul celor mai avansate sisteme in chirurgia estetica.

STB nu este ghidata de ideea de a face comert, tinand cont de faptul ca este vorba despre aparate revolutionare cu aplicabilitate in domeniul esteticii faciale si corporale, deci umane! Unul dintre principiile dupa care se ghideaza STB in promovare este acoperirea unor lacune ale pietei chirurgiei estetice. Astfel sunt aduse in fata potentialului consumator numai acele produse care au o idee puternica in spate, sunt testate calitativ, sunt cunoscuti cei care le-au creat, precum si toate etapele fabricarii produsului sau problemele intampinate pana la lansarea produsului nou.

Credeti ca este mai simplu sa astepti ca cineva sa produca un instrument inovator, original, si apoi sa il copiezi si sa il vinzi la jumatate de pret? Este aceasta solutia prin care poti castiga increderea oamenilor aflati in cautarea unor informatii pertinente si tehnologii inovatoare? Cu siguranta nu! De aceea, STB a inceput procedurile de actionare in justitie impotriva CD Beauty System.

In urma cu doar sase luni See. Try. Buy a lansat un instrument versatil, Dermapen, de penetrare trans-dermica, la fel de eficient ca tratamentele laser si compatibil in rezultate cu peeligurile chimice, care se confrunta in momentul de fata cu existenta unei copii ieftine, cel mai probabil produsa in Coreea sau China. Daca originalul Dermapen poate fi achizitionat cu 800 de euro + TVA, copia Mesopen costa numai 550 euro + TVA, adica economisiti jumatate de pret si pierdeti jumatate din sanatatea dumneavoastra, riscand sa va alegeti si cu efecte adverse.

STB nu incurajeaza furtul! Dumneavoastra?

Informatii despre Dermapen

Dermapen este un dispozitiv inovator sub forma de stilou ce foloseste ace detașabile de unica folosinta pentru a reda pielii tinerețea mult dorita si pentru a trata cicatricile. Fie ca vorbim de cicatrici de acnee, post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant sau despre imbunatatirea calitatii pielii cum ar fi ridurile, porii dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen, tratamentul non-invaziv extraordinar de accesibil. Daca pana acum alternativele moderne de reintinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o buna parte a populatiei, Dermapen se adreseaza exact acestei categorii. In timp ce aceste tratamente ajung si pana la 700 euro/ sedinta si chiar 2.000 euro/ sedinta, in functie de zona tratata, o sedinta cu Dermapen variaza intre 100 si 150 de euro.
Despre STB Company
See.Try.Buy este singura firma din domeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. De-a lungul timpului, See.Try.Buy a „ridicat” extrem de rapid piata medico-estetica, aducand si implementand in Romania conceptul de med-spa, prin cea mai moderna si performanta aparatura si accesorii spa medicale.
Printre doctorii care folosesc produsele și echipamentele distribuite de See.Try.Buy se numara Dr. Mihaela Leventer, Dr. Marek Valcu, Dr. Viviana Iordache, Dr. Renert Gadi, Dr. Ioan Nedelcu etc.
Din portofoliul See.Try.Buy fac parte echipamente precum laserele Candela, laserele Sciton, tehnologia 3DEEP, Lipocryo, Dermapen, Teosyal și Redensity. Mai multe informatii gasiti pe www.celmaipuracidhialuronic.ro, www.redensity.ro, www.3deep.ro, www.slabire-lipocryo.ro.