fbpx

Contract incheiat asigurand servicii de optimizare si promovare site

TCI ONLINE BUSINESS, proprietar al site-ului www.lenjeriidepatoutlet.ro a incheiat un contract de parteneriat cu SEOWEB SECO SRL privind dezvoltarea si conceperea unor strategii SEO, servicii de optimizare site si promovare online.

lenjeriidepatoutlet.ro , primul outlet de lenjerii de pat din Romania, va aduce cele mai frumoase modele de lenjerii de pat la cele mai mici preturi. Garantand respectarea unor inalte standarde de calitate, am reusit sa ne respectam promisiunea de a livra produse de calitate la preturi fara concurenta fata de peste 100.000 clienti.

Contractul presupune Optimizare site (on-Page) pentru a ne asigura ca motoarele de cautare sunt capabile sa asocieze site-ul www.lenjeriidepatoutlet.ro cu cautari de cuvinte cheie potrivite pentru nisaTCI ONLINE BUSINESS

SeoWeb Seco aduce o perspectiva noua în abordarea marketing-ului online si in ceea ce priveste supravegherea campanieiu de promovare a site-ului pentru motoarele de cautare de la început pana la sfarsit, împingand limitele si sugerand noi strategii pe masura ce lucram la realizarea obiectivelor TCI ONLINE BUSINESS.

TCI ONLINE BUSINESS SRL
Bucuresti, setcor 6
[email protected]
https://www.lenjeriidepatoutlet.ro