fbpx

Serviciu online de consultanta juridica

Ad-Avocat lanseaza serviciul de consultanta juridica online, care se va desfasura online, video (live) si prin telefon. Formularul de comanda si alte date esentiale sunt disponibile pe www.ad-avocat.ro. Aici vei avea parte de consultanta profesionala in tot ceea ce inseamna probleme de natura juridica, dar si nelamuriri sau situatii specifice care necesita sfatul unor specialisti in drept.

Avocat Claudia Chirita ne-a oferit cateva detalii privind functionarea acestui serviciu.
Noua platforma online poate fi accesata cu usurinta de oricine este interesat de consultanta juridica, toate informatiile fiind transmise prin intermediul aplicatiilor Skype, Whatssapp, video sau prin telefon. Este un mod rapid, sigur si extrem de util pentru cei care nu se afla in orasul in care casa de avocatura isi are sediul, dar si pentru cei care gasesc mai confortabila o astfel de interactiune.

Intregul procedeu de programare a unei consultante juridice online este foarte simplu. Pe pagina dedicata special platformei online, va trebui sa completati campurile obligatorii, cu nume, prenume, numar de telefon, email si problema pe care doriti sa o solutionati. Se alege intervalul orar disponibil, modul de comunicare, iar la final se efectueaza plata cu cardul.

Unul dintre avantajele acestui serviciu online de consultanta juridica este programarea rapida, in unele cazuri, discutia cu un avocat putand avea loc la o ora distanta de la efectuarea programarii. De regula, o consultanua juridica online se poate desfasura intre 30-60 minute, in functie de complexitate, natura informatiilor solicitate si alte aspecte specifice.

Beneficiati de consultanta de specialitate din partea unei echipe de avocati, cu peste 10 ani de experienta, pregatiti sa va ajute si sa va indrume in diverse probleme de natura juridica. Ad-Avocat ofera servicii juridice care acopera domenii precum de drept, civil, drept comercial, dreptul familie sau drept medical, etc.

Astfel, vei fi indrumat de specialisti in aspecte ce tin de conflicte dreptul comercial (recuperare creante, insolventa, executare silita, infiintare si modificari firme, etc.), dreptul civil (analiza si interpretare contracte, revendicare si chestiuni legate de proprietate privata, etc.), dreptul familiei (cum ar fi incredintarea minorilor, stabilirea pensiei alimentare, etc).

Mai mult decat atat, serviciile de consultanta juridica online se pot realiza si in afara teritoriului Romaniei, in special zona Italiei. Avem avocati specialisti care sunt vorbitori de limba italiana si au o experienta indelungata prin oferirea de consultanta telefonica numerosilor clienti din afara tarii. Sediul Ad-Avocat se afla in Bucuresti, insa acest lucru nu mai este un impediment pentru rezidentii din alte orase, consultanta online fiind posibila indiferent de locul in care va aflati.

Serviciul de consultanta juridica online este tot ce ai nevoie pentru solutionarea rapida si eficienta a problemelor juridice, economisind o buna parte din timp, bani si alte tipuri de resurse. Acest tip de consultanta devine din ce in ce mai apreciata si pusa in practica pe teritoriul tarii noastre, fiind un mod prin care ne aliniem cu cerintele si modul de lucru al multor cetateni. Chiar daca totul se petrece online, se stabilesc aceleasi relatii profesionale de incredere intre avocat si client, bazate pe loialitate si confidentialitate. Ad-Avocat va asteapta cu o echipa de specialisti in domeniul juridic, pregatiti sa va ofere cele mai bune servicii si consultante online.