fbpx

Consiliere imobiliara in vederea achizitionarii unui imobil

Ai luat decizia de a cumpara sau de a inchiria o locuinta? Care este urmatoarea etapa? Apelezi la serviciile specializate ale unui consilier imobiliar- respectiv ale unei agentii imobiliare sau pornesti in vizionarea ofertelor singur, pe cont propriu?

Totusi, daca doresti sa faci o investitie pe termen lung si sa-ti protejezi banii si timpul, cel mai bine este sa apelezi la serviciile profesionale ale unui consilier imobiliar. Pe termen lung, se dovedeste a fi cea mai buna alegere, mai ales daca tranzactia este una de cumparare a unui apartament sau a unei case, atunci cand implica o suma mare de bani.

Daca esti interesat de cumparearea unui apartament este bine sa apelezi la o agentie imobiliara care sa cunoasca situatia pietei locale, realitatile acesteia si astfel, se pot gasi mai multe alternative imobiliare si mai multe oferte de vizionare a apartamentelor din Iasi. Poti apela la apartamente de vanzare iasi Alphacasa, o agentie imobiliara cu o mare reputatie la nivel local, astfel grija timpului dispare. Experienta agentiei este cel mai important lucru, o agentie imobiliara care tranzactionaza apartamente de multa vreme poate avea anumite avantaje: o multitudine de oferte( apartamente de vanzare in cazul de fata), poate avea colaborari cu juristi, notari, astfel incat tot procesul de achizitie a unui apartament aflat spre vanzare in Iasi sa fie cat mai rapid, fara prea multa bataie de cap si in acelasi timp, in deplina legalitate.

Alphacasa pune mereu clientul pe primul loc, indiferent de tipul de tranzactie pe care il solicitati. De la cele mai scazute chirii, pana la vanzari de blocuri. Renumele agentiei imobiliare fiind in joc, clientul este tratat cu maxima seriozitate, astfel incat acesta sa fie pe deplin satisfacut de serviciile Alphacasa.

Piata imobiliara la nivelul municipiului Iasi este in curs de dezvoltare, datorita faptului ca este un oras universitar si tot mai multi studenti se hotarasc sa ramana dupa terminarea studiilor. De aceea, multe agentii imobiliare apar peste noapte, fiind esential sa alegi una cu experienta. Alphacasa are 20 de ani de cand activeaza pe piata imobiliara din Iasi, cu vasta experienta in domeniu si agenti imobiliari bine pregatiti.

Comisionul, un aspect destul de important, in cazul Alphacasa este stabilit chiar de la inceput, ramane fix. Mai mult, se poate negocia, iar pentru clientii fideli sau in cazul complexelor imobiliare, acest comision poate sa dispara definitiv. Pe tot parcusul contractului cu agentia imobiliara, oferim transparenta pentru ca dumneavoastra sa stiti mereu care este procesul si nivelul de lucru pentru gasirea apartamentului dorit.