fbpx

Conferinte sustinute de specialisti recunoscuti la nivel international

Metode de combatere a obezitatii la copii – o realitate a lumii moderne

In sala de conferinte a liceului Mihai Viteazul, vineri 08 aprilile 2011, de la ora 18 continua seria conferintelor din campania pentru parinti responsabili – cu tema “Instrumente pentru educatie si o viata sanatoasa”, campanie initiata de “Trusa pentru Parinti” si “International Education Bridge”.

Obezitatea la copii este o problema la nivel mondial, un aspect pe care parintii au obligatia sa il trateze cu cea mai mare seriozitate. Nu mai este doar un ‘trend’.

Efectele pe termen lung pot fi devastatoare pentru generatiile viitoare:atat la nivel psihic prin neincredere in propria persoana, izolare, comportamente deviante, antisociale, cat si la nivelul sanatatii prin afectiuni grave – diabet, artrita, etc.

Despre toate acestea si mai ales despre cele mai potrivite masuri pentru combaterea problemei obezitatii, vom discuta cu Sarah Zorab, http://www.sarahzorab.co.uk/– specialist in nutritie, membra a British Association for Applied Nutrition&Nutritional Therapy.

Aceasta promoveaza pentru prima data la Bucuresti o metoda inedita de demostratii practice pentru parinti. Participantii vor beneficia de raspunsuri la intrebari, de recomandari personalizate si de retete adaptate fiecarui stil de viata.

Stiut fiind faptul ca, puterea exemplului oferit de adult este cea mai buna varianta de educatie, facem recomandarea de a fi responsabili prin solicitarea unor sfaturi de la profesionisti, de a le aplica si nu in cele din urma de a va alatura acestei campanii prin transmiterea unui semnal de alarma fata de o realitate a lumii moderne: obezitatea la copii.

Pentru o viata normala a copiilor vostri, alaturati-va si fiti partenerii nostri in acest demers.
www.trusapentruparinti.ro

‘Trusa pentru parinti’ si “International Education Bridge” – sunt primii care militeaza activ in aceasta campanie, prin organizarea unor asemenea conferinte de constientizare a realitatilor cu care parintii se confrunta.

Din dragostea pentru copii, isi propun sa vina in sprijinul parintilor, sa le ofere suport, informatie, incredere si sa fie o punte intre acestia si specialisti.

Nicoleta Albert