Conferinta Profiles International quot;10 YEARS OF EXCELLENCE IN HUMAN RESOURCES DEVELOPMENT quot; Bucuresti 2 3 Octombrie 2013

Aflata la cea de-a X-a editie, conferinta abordeaza cateva teme actuale de dezvoltare a resurselor umane (doar exemple de bune practici) si crestere a productivitatii companiilor precum:

Cresterea vanzarilor prin dezvoltarea abilitatilor oamenilor de vanzari
Cresterea productivitatii angajatilor cu minim 27% prin dezvoltarea echipelor din companii
Eficientizarea utilizarii fortei de munca
Utilizarea KPI’s – decizie corecta sau nu pentru cresterea productivitatii angajatilor?
Leadership si Management – teme perimate sau la inceput de drum?
Metode moderne de recrutare si selectie – de la anuntul in mass media la retelele sociale
Dezvoltarea culturii de “AUR” intr-o companie multinationala – exemplu de buna practica
Remodelarea conceptului de dezvoltare a resurselor umane – exemplu de buna practica

Toate aceste solutii le veti cunoaste, participand la cel mai important eveniment al anului in domeniul resurselor umane: cea de-a X-a editie a Conferintei Internationale de Resurse Umane organizata de Profiles International Romania.

Participantii vor primi sfaturi practice, aplicabile imediat si vor descoperi cheia maximizarii eficientei angajatilor de la speakeri de top atat din Romania cat si la nivel international.
Agenda Conferintei Internationale de Resurse Umane

2 octombrie 2013
Marcial Losada – Losada Line Consulting

Dr. Marcial Losada detine un doctorat in Psihologie Sociala si Organizationala la Universitatea din Michigan. Dr. Losada a fost invitat sa isi prezinte cercetarile la Cambridge University din Anglia, Harvard Business School, Graduate Business School din cadrul University of Michigan, Sloan School of Management din cadrul MIT, Kellogg School of Management din cadrul Northwestern University, Stanford Research Institute si Institute for the Future din cadrul Menlo Park, California. Si-a prezentat descoperirile cu privire la aplicarea dinamicii non-lineare in interactiunile dintre echipe si in sfera productivitatii, la Colocviul Directorilor din cadrul Los Alamos National Laboratory. I-a consiliat pe Vicepresedintele Al Gore si pe Dr. Charles Vest, rector MIT, cu privire la interactiunile dinamice ale echipelor cu performante ridicate.

Dr. Marcial Losada a dezvoltat un model dinamic non-linear, modelul de meta-invatare, pentru a reliefa tendintele dinamice ale echipelor cu performante ridicate, medii si scazute. A definit performanta pe baza a trei criterii:

profitabilitate
satisfactia clientilor
evaluari de tip 360 grade

Variabilele de stare, numite si dimensiuni ale modelului de meta-invatare sunt pozitivism-negativism, interogare-promovare si ceilalti-propria persoana (accent extern-intern). Parametrul de control al modelului este conectivitatea, relevand nivelul de armonizare si receptivitate al membrilor echipei, unii fata de ceilalti.

Losada, alaturi de Barbara Fredrickson, a dezvoltat conceptul raportului pozitivismului critic (cunoscut si sub denumirea de raport sau linie Losada), prin care se afirma ca exista puncte-limita bine-definite, pentru raportul dintre emotiile pozitive si cele negative ale unui individ, sub care, respectiv deasupra carora acel individ nu va mai putea prospera.

In prezent, lucrarile sale au fost citate de 1556 de ori in jurnale stiintifice internationale, intr-o varietate de domenii: psihologie, management, educatie, sanatate, finante, marketing etc.
Profilul lui personal a fost vizitat de 81149 de persoane, pe site-ul dedicat Psihologiei Sociale in Statele Unite

Persoanele interesate au posibilitatea de a accesa informatii detaliate, inclusiv publicatiile sale in limba engleza, pe site-ul www.losadalineconsulting.net
Marcial Losada, in cadrul acestei conferinte, va avea doua prezentari a cate o ora si jumatate fiecare.
Program
09.00 – 10.00 Inregistrarea participantilor
10.00 – 11.00 Deschiderea Conferintei, Premii pentru Excelenta in Dezvoltarea Resurselor Umane, prezentarea vorbitorilor
11.00 – 12.30 Marcial Losada – “How to connect interaction processes in a team and KPIs”, “Losada Performance Indicator” – partea 1
12.30 – 13.30 Pauza de masa (Catering oferit de Profiles International in Hotelul Grand Marriott)
13.30 – 15.00 Marcial Losada – “How to connect interaction processes in a team and KPIs”, “Losada Performance Indicator” – partea 2
15.00 – 15.30 Pauza de cafea (Oferita de Profiles International)
15.30 – 16.30 Catalin Cantar – HR Manager, “Selection, Talent Management and derivatives – Behavioral assessment and management – a different shade and approach” – Best Practice in OTP Bank
16.30 – 17.00 Pauza de cafea (Oferita de Profiles International)
17.30 – 18.30 Enrico Banchi, partner Palo Alto Milano a Qaitas International partner, Management School, “Differences between companies with positive and negative thinking”
18.30 Cocktail oferit in onoarea participantilor la Conferinta de Profiles International

3 octombrie 2013
David Parmenter – “The King of KPI’s”

David Parmenter este un scriitor, mediator si moderator de rang international, cunoscut pentru prezentarile sale captivante si energice care au avut ca rezultat schimbarile din mai multe organizatii. Este un expert in dezvoltarea Indicatorilor Cheie de Performanta (KPI), cu rata mare de succes, inlocuind procesul anual de planificare cu o planificare continua, trimestriala, creand si practici de management si leadership care sa asigure reusita. David a tinut seminarii in fata unui public format din mii de participanti in orase din intreaga lume, printre care se numara Sydney, Melbourne, Kuala Lumpur, Singapore, Teheran, Riyadh, Muscat, Johannesburg, Roma, Dublin, Londra, Manchester, Edinburgh, si Praga.

David Parmenter este autor a 5 volume si peste 50 articole publicate in reviste de specialitate.
Program
09.30 – 11.00 David Parmenter, King of KPI’s, – “Abandoning performance measures – fixing an unproductive performance management system”
11.00 – 11.30 Pauza de cafea (Oferita de Profiles International)
11.30 – 12.30 Csaba Gergely, HR manager Provident Financial, “IMPREUNA – modelul de managementul performantei utilizat in Provident Financial pentru dezvoltarea echipelor de vanzari”
12.30 – 13.30 Pauza de masa (Catering oferit de Profiles International in Hotelul Grand Marriott)
13.30 – 14.30 Camelia Crangus – Smart Agency – “Model de bune practici in restructurarea companiilor”
14.30 – 15.30 Deiric McCann – “Hacking the Human Brain – a Practical demonstration”
15.30 – 16.00 Pauza de cafea (Oferita de Profiles International)
16.00 – 17.00 All Rinaldi si Doru Dima – “Despre Resurse Umane – modele de bune practici sau cum sa facem sa fim performanti”
17.30 Inchiderea Conferintei

Pentru toti participantii mesele de pranz, in regim bufet suedez, din data de 2 respectiv 3 octombrie, sunt incluse in costul participarii la acesta conferinta.
De asemenea, pe data de 2 octombrie toti invitatii sunt asteptati la un cocktail, in cadrul JW Marriott Grand Hotel Bucharest, oferit de Profiles International, dupa finalizarea prezentarilor.

LOCURILE SUNT LIMITATE!
Costul participarii la conferinta este de 400 euro/ persoana (fara T.V.A).
Discountul de 100 de euro pentru Early Booking se va acorda daca plata este efectuata pana la data de 22 septembrie 2013.