Conferinta Marketing B2B Primul eveniment dedicat exclusiv profesionistilor din segmentul business to business

Conferinta Marketing B2B vine astfel în completarea portofoliului de evenimente adresate profesionistilor din publicitate, relatii publice, Internet si social media si este organizat cu sprijinul partenerilor Bancpost si Star Storage.
Evenimentul Marketing B2B îsi propune sa creeze un spatiu relevant pentru practicieni, sa ofere oportunitati consistente de schimb de idei si expertiza si, de asemenea, sa dezvolte interactiunea între jucatorii din aceasta piata, atat din partea furnizorilor, cat si a clientilor. Panelul vorbitorilor invitati la eveniment acopera principalele zone de expertiza, fiind prezenti nume sonore de companii si profesionisti, lideri de opinie în marketing, comunicare corporativa si de brand si marketing online.
Participantii la conferinta vor avea ocazia sa discute despre strategii de marketing B2B cu: Aneta Bogdan (Brandient), Bogdan Naumovici (23 Communication Ideas), Kyriakos Xydis (Bancpost), Silvius Neagu (Star Storage), Florina Pinzaru (GDF SUEZ Energy Romania), Iulian Mangalagiu (Ceramica SA), Norbert Simionescu (Google), Adrian Stanescu (Think Digital), Radu Ionescu (Kinecto), Andrei Georgescu (White Image), Ciprian Gavriliu (PlayTheBalls), Andrei Rosca (Spada).
În cadrul conferintei de o zi, vor fi analizate strategiile adaptate la realitatile mediului de business din perspectiva marketingului B2B. Astfel, cele 4 sesiuni ale conferintei vor oferi participantilor analize utile de business cu privire la: modalitatile de pozitionare diferentiata fata de concurenta a unui brand, strategii de marketing integrat pentru jucatorii B2B, tactici si solutii reale pentru derularea campaniilor în mediul digital sau integrarea si rolul retelelor sociale în tot mai conturata disciplina de marketing digital.
Pentru mai multe detalii cu privire la eveniment, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://www.marketingb2b.ro/2011/