Concursul national quot;Tranzactionare pentru studenti si masteranzi quot; editia a II a POSDRU 156 1 2 G 132920

7 aprilie 2015

Centrul de Piete Financiare Interne si Internationale ( h t t p : / / p i e t e f i n a n c i a r e . r a u . r o ) din cadrul Universitatii Romano-Americane, in parteneriat cu Casa de Brokeraj Tradeville, organizeaza concursul cu titlul "Tranzactionare pentru studenti si masteranzi", concurs ajuns la editia a II-a si avand premii in valoare totala de 5.000 lei.

Concursul se adreseaza tuturor studentilor si masteranzilor, indiferent de universitatea de provenienta, participarea fiind GRATUITA.
Intregul concurs se desfasoara online, fiind un proces simulat de tranzactionare pe pietele financiare internationale prin utilizarea platformei de tranzactionare online Startrade 360 (demo), apartinand SSIF Tradeville S.A..
La deschiderea conturilor de tranzactionare, participantii vor primi o suma virtuala de 20.000 EUR, pe care o vor folosi ca sursa de finantare a tranzactiilor pe pietele financiare. Scopul participantilor va fi obtinerea pana la sfarsitul perioadei de concurs a celei mai mari valori a portofoliului individual. Juriul Concursului va fi alcatuit din trei specialisti din domeniul financiar-bancar.
Vor fi acordate 4 premii, fiecare in valoare de 1250 lei, participantilor care ocupa primele 4 pozitii in clasamentul final al Concursului.
Concursul se desfasoara in perioada 27 aprilie - 27 mai 2015.

Inscrierea se realizeaza in perioada 6 - 27 aprilie 2015, obligatoriu dupa deschiderea prealabila a unui cont online conform Procedurii obligatorii.
Pentru mai multe detalii vizitati site-ul dedicat:
h t t p : / / p i e t e f i n a n c i a r e . r a u . r o

Pentru inregistrarea in concurs este obligatorie existenta dosarului complet al participantului:
- formular de inscriere la concurs
- formular de grup-tinta(1)
- copie CI
- adeverinta de student/masterand(2)

Documentele trebuie depuse la sala 119 din campusul Universitatii Romano-Americane (Bld. Expozitiei nr.1B, Bucuresti) pana cel tarziu luni, 27 aprilie 2015, ora 12:00.

Activitatea este organizata in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

(1) formularul se semneaza la momentul depunerii documentelor, in prezenta unui reprezentant al organizatorilor
(2) studentii/masteranzii Universitatii Romano-Americane nu trebuie sa aduca adeverinta; aceasta va fi generata din sistemul informatic integrat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram