fbpx

Concursul de rezidentiat pentru medicina generala poate fi trecut cu succes prin cele mai noi metode de invatat

StudyHub.ro

Studentii la medicina care sunt in pragul de a sustine concursul de rezidentiat pentru medicina generala si nu se simt deloc pregatiti in acest sens pot utiliza metode de invatat moderne si eficiente care sa ii ajute in acest sens. Miile de teste grila puse la dispozitia studentilor rezidenti anual sunt necesare pentru a invata, a repeta si a-si testa cunostintele.

Teste grila perfecte pentru studentii care sustin examenul de rezidentiat pentru medicina generala

Din fericire pentru studentii la medicina, metodele invechite de invatare pentru examen sunt inlocuite de testele grila de pe platforma de invatare studyhub.ro, care ofera peste 15000 de teste grila din tematica pentru concursul de medicina generala. Aceste teste sunt realizate de profesori si de medici rezidenti clasati primii la concursul de rezidentiat din anii anteriori, care isi ofera intregul bagaj de cunostinte si experienta lor pentru a-i ajuta pe viitorii medici rezidenti sa treaca mai repede acest salt in viata lor profesionala.

Platforma online de invatare pentru examenul de rezidentiat este utila si pentru ca, pe langa testele originale, sunt disponibile si simularile de examene realizate de unitatile de medicina in ultimii ani.

Pasii necesari pentru testarea cunostintelor pe platforma StudyHub

Viitorii medici rezidenti care isi testeaza cunostintele cu ajutorul acestei platforme online au avantajul de a se obisnui progresiv cu conditiile de examen, realizand testele fara limita de timp si consultand raspunsurile oficiale dupa fiecare intrebare sau la finalul testului.

Rezidentiat pentru medicina generala | StudyHub.ro

rezidentiat pentru medicina generala

Studentii la medicina pot accesa testele de simulare de examen realizate de program din intrebarile fiecarui capitol al tematicii de concurs, respectand proportia intrebarilor din capitole conform examenelor reale. De asemenea, studentii pot accesa si simularile de examen realizate de facultatile de medicina din tara in anii precedenti, mai exact in perioada 2016-2019 si pot inregistra o crestere a punctajului cu fiecare test dat.

Testele online pentru examenul de rezidentiat medicina generala ajuta studentii sa vada care sunt punctele lor slabe si unde trebuie sa insiste cu invatarea materiei pentru a face fata celor mai dificile intrebari.