fbpx

Concurs “New Danubian Black Sea Innovation Life Styles”

Avem placerea sa va informam ca Platforma CEFTAC a deschis inscrierile pentru Competitia ce va avea loc sub genericul “New Danubian-Black Sea Innovation Life-Styles” (Inovarea stilurilor de viata in regiunea Dunarii Bazinul Marii Negre) la Centrul ArCuB, in data de 24 noiembrie 2011, in cadrul editiei a saptea a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania”, eveniment organizat sub Inaltul Patronaj al Presedintiei Uniunii Europene. Tema propusa in acest an tinerilor concurenti este: “Cum reinventam un stil de viata dinamic ramanand noi insine?”.

Concursul se va desfasura in cadrul unui Performance Colectiv ce va avea loc in elegantele spatii ale Centrului de Proiecte Culturale ArCuB, sub coordonarea artistica a regizoarei Eliza BERCU. Domeniile principale vizate sa ilustreze inovarea sociala si sa contribuie la socializarea participantilor si apropierea publicului de tematica inovarii sunt:
– hair style,
– make-up / body painting,
– fashion,
– expresie corporala si dans contempora

Saloanele si agentiile profesionale din aceste domenii sunt incurajate sa sprijine in mod activ participarea colaboratorilor tineri in interesul unei predari adecvate a stafetei ingeniozitatii artistice, ca si al dinamizarii stilurilor de viata urbana contemporane, al difuzarii acestora in mentalitatile societatii romanesti, tot mai sincronizata la ritmurile trepidante din Uniunea Europeana. Asadar, cuvintele de ordine ale intregii manifestari sunt: RE-FORMARE, RE-NOVARE, RE-INVENTARE.

Inscrierile se fac in mod gratuit, in baza completarii Formularului de Inscriere care poate fi descarcat de pe pagina www.HouseofEurope.ro la sectiunea “Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania”.