CONCURS HotAngels: Castiga un masaj erotic gratuit pe zi

Brandul HotAngels, cu o experienta de peste 8 ani, pe piata serviciilor de relaxare, intretinere, masaj erotic, petreceri private, ofera un masaj erotic gratuit in fiecare zi!

Nu ai pasit niciodata intr-un salon de masaj erotic si ai vrea sa incerci si acest lucru? HotAngels iti ofera sansa sa experimentezi gratuit aceasta senzatie unica oferita de una dintre cele 50 de maseuze misterioase ale brandului nostru.
Sau poate ca masajul erotic nu este o noutate pentru tine. Tocmai pentru ca esti un client fidel, HotAngels te recompenseaza cu sedinte de masaj erotic gratuite, saptamanal.
Daca ti-am trezit un pic interesul si ti-am starnit curiozitatea despre aceasta lume a masajului erotic, te asteptam sa te inscrii si sa respecti instructiunile de intrare in concurs. Intra acum in CONCURS !
Odata cu completarea formularului de inscriere, intri automat in extragerea saptamanala, ce are loc in fiecare vineri.
Dupa ce vom extrage cei sapte fericiti castigatori, acestia vor fi contactati de un reprezentant HotAngels prin e-mail si sms.

In oricare dintre cele trei saloane pe care le detinem, vei gasi domnisoare nerabdatoare sa te duca pe “culmile pacatului”, sa te faca sa evadezi acolo unde nimic nu este interzis… asta doar prin tehnici de masaj, realizate corespunzator. Din 2006, oferim servicii de intretinere corporala, body massage si masaj erotic, petreceri private, in 3 locatii proprii ultracentrale dar si in locatia aleasa de clienti (camera de hotel, domiciliu, cluburi, restaurante, cafenele, sediu companie etc.)
Echipa HotAngels este formata din 50 de tinere domnisoare sexy, dezinhibate, cu experienta in masaj de relaxare, erotic, cunoscatoare de limbi straine, angajate legal, cu analizele la zi. Maseuzele noastre specializate in arta masajului senzual erotic, cu varste cuprinse intre 18 si 39 de ani, au o calitate destul de rar intalnita in ziua de azi, si anume, constientizarea faptului ca, discretia reprezinta pionul principal in saloanele noastre din Bucuresti.
Mentionam ca o sedinta de masaj include: masaj de relaxare, body massage nud si masaj erotic cu una sau doua finalizari prin tehnici specifice ale masajului erotic, dus asistat, dans erotic, surprize si fantezii, fara contact sexual.