COMUNICAT DE PRESA „OPEN DAYS” IN CADRUL COWORKCAFE.RO, DECEMBRIE 2017

14 decembrie 2017
Autor:
Content SEO

CoWorkCafe.ro anunță posibilitatea de testare a serviciilor de tip share-office în cadrul campaniei “Open Days” ce se desfășoară între 27 și 29 decembrie 2017, în locația din Centrul Vechi al Capitalei, Str. Gabroveni nr. 9.

CoWorkCafe.ro este un proiect destinat celor ce au nevoie de un spațiu de tip office în centrul capitalei, fie că este vorba de o oră, o zi sau perioade mai lungi de timp. Conceptul propus de CoWorkCafe.ro este de tip share-office, no-binding prin care poți beneficia de un spațiu office profesionist, atât cât ai nevoie, plătind în funcție de timpul de utilizare a serviciilor puse la dispoziție și spațiul ocupat.

Pentru persoanele care folosesc în mod frecvent serviciile CoWorkCafe, sunt disponibile și abonamente lunare individuale sau pentru echipe.

CoWorkCafe este mai mult decât un spațiu office, este o locație ce stimulează creativitatea și productivitatea printr-un mediu dinamic și prietenos, completat perfect de cafeneaua de la parter. Aici, clienții CoWorkCafe pot savura o cafea proaspăt prăjită, de cea mai bună calitate, preparată într-o manieră unică și cu multă grijă, sub supravegherea unui membru de seamă al Școlii Transilvania de Barista.

CoWorkCafe.ro pune la dispoziție un spațiu office dotat cu o mulțime de facilități precum WiFi GigaLan, imprimantă, sală de întâlniri sau proiector.

Biroul de tip „share-office” poate fi soluția ideală pentru profesioniștii care lucrează în sistem freelance sau nomadic, dar și pentru orice persoană aflată pentru perioade scurte de timp în centrul capitalei, departe de birou. CoWorkCafe este un refugiu în „inima Bucureștiului” pentru cei ce au nevoie de un spațiu perfect utilat și pregătit pentru munca de birou, întâlniri sau prezentări de afaceri.

CoWorkCafe.ro este situat pe Str. Gabroveni nr. 9, în Centrul Vechi al Capitalei, la doar câteva minute de stațiile de metrou Unirii sau stațiile a numeroase linii de transport în comun, foarte aproape de cel puțin 5 parcări amenajate și numeroase restaurante unde poți alege cu ușurință meniul preferat în pauza de prânz sau la sfârșitul unei zile de lucru.

Pe parcursul campaniei Open Days, care va avea loc în perioada 27-29 Decembrie, doritorii vor avea ocazia de a testa serviciile oferite de CoWorkCafe, plătind strict consumația din cafenea.

Pentru informații suplimentare despre serviciile CoWorkCafe.ro sau despre campania Open Days, se pot folosi adresa de e-mail [email protected] sau numărul de telefon 0723 553 503.

cowork cafe Bucuresti