COMUNICAT DE PRESĂ Cel mai inspirat cadou pe care poți sa ți l faci singur cursuri de teatru

17 decembrie 2014

Dacă te întrebai cum stau lucrurile în culise, acum ai șansa să afli chiar de la profesioniști! Cursurile de actorie te ajută să faci primii paşi – fie către o carieră de actor, fie către descoperirea sinelui. În programă vei regăsi ateliere de dicţie-vorbire, pantomimă, improvizaţie, elemente de expresie non-verbală, mijloace de expresie în faţa camerei de filmat, cascadorie, clownerie, studiul textului dramatic și literar, studiul personajului. Vedeta cursului rămâne însă spectacolul de la finalul cursului, care lasă o amprentă puternică în memoria participanților.

Povestea Teen Media – gândeşte-te la acel ceva de care au nevoie toţi cei care trăiesc acum. De oameni. Pentru a te elibera de stres, pentru a ieşi din rutină, pentru a depăşi timiditatea sau frica de vorbit în public, pentru a deveni mai bun în ceea ce faci... ai nevoie de oameni. Alţi oameni care te vor ajuta şi te vor susţine. Şi ai nevoie de teatru. Pentru că teatrul este arta care te ajută să cunoşti cel mai bine omul: pe tine sau pe cei din jur. Aşa apare Teen Media Academy. Locul unde oamenii trăiesc într-o simbioză perfectă cu teatrul.