Comunicat de presa: Ceasuri Marc Jacobs online doar pe B mall

Pentru tinutele de primavara 2013, designer-ul Marc Jacobs iti propune o colectie de accesorii versatile, care vor fi pe placul tuturor. Marc by Marc Jacobs este o colectie rafinata de ceasuri inovatoare, dar clasice, in combinatii de metale unice care vin in culori de la gri, la bronz si auriu.

Colectia Rock continua sa se extinda odata cu introducerea modelelor Metal Rock – un amestec impresionant al tuturor stilurilor metal. Ceasurile prezinta combinatii de metal polisat si mat in tonuri de argintiu, auriu, aur roz si bronz.

Elementele grafice, cum ar fi un buton rosu intalnit la modelele pentru barbati, aduc o pata interesanta de culoare. Indecsii supradimensionati, logoul Marc by Marc pe interiorul carcasei si bezelul sport, creeaza un look casual, pentru care e cunoscut brand-ul.

Modelele de dama prezinta afisaj auriu cu detalii bleumarin contrastante, precum si o versiune bronz evidentiata cu ajutorul unor detalii aurii roz si zala centrala.

Baby Dave, cea mai recenta colectie, are un design de inspiratie retro cu note contemporane. Stilul este definit de forma clasica. Cadranul simplu prinde viata multumita accentelor vibrante, marcajelor orare 3, 6 si 9 si marginii bezelului interior.

Detaliile stilate ofera ceasurilor sarmul caracteristic. Versiunile de culoare cuprind argintiu sau IP negru cu roz aprins, si tonuri de aur roz cu turcoaz.

Colectia Amy imbina metalele acestui sezon. Modele sic si versatile in doua nuante argintii cu tonuri aurii si roz pentru un look proaspat. Versiunea de culoarea bronzului cu zala centrala argintie ofera o perspectiva interesanta.

Fiecare ceas Marc by Marc Jacob este echipat cu mecanism japonez quartz, geam mineral si are o rezistenta la apa de pana la 3 ATM.

Comunicat de presa: Ceasuri Marc Jacobs online doar pe b-mall.

###