fbpx

Complexul Santa Maria Bay – solutii imobiliare pentru un stil de viata modern

santamariabay.ro

Un loc care candva era dat uitarii, acum popular prin complexul rezidential impunator ce s-a construit pe suprafata sa, Santa Maria Bay se remarca prin stilul mediteranean autentic, cu o arhitectura specifica traditionala italiana in care este realizat.

De departe un cartier modern, golful atrage atentia celor care doresc sa investeasca intr-o locuinta, dar nu de orice fel, ci care sa asigure un nivel de trai peste nivelul asteptarilor. Cu vedere la tarmul Marii Negre, acest cartier de pe litoralul din Constanta se adreseaza celor care impartasesc viziunea si pasiunea celor ce au materializat visul unei locuinte intr-un peisaj de poveste. Cu privelisti unice, de poveste, vilele SantaMariaBay devin o varianta de acasa prin atmosfera confortabila si calda specifica, dar si prin arhitectura lor splendida.

Avantajele pe care le au cei care se orienteaza spre o astfel de oferta imobiliara vizeaza nu doar conditiile de lux, ci si comunitatea strans legata, care va deveni asemenea unei familii noilor proprietari.

Viata in Santa Maria Bay

Fiecare casa construita in acest golf se pliaza pe ideea ca se potriveste familiilor. Astfel, structurile pe care sunt realizate acestea sunt concepute in asa fel incat sa dureze mai mult de o generatie, chiar secole, devenind candva un reper, asemenea edificiilor Italiei cele mai renumite. Este un obiectiv de departe realizabil, mai ales ca pentru construirea acestora s-au avut in vedere materiale pliate pe inalte standarde de calitate, pentru trainicia locuintelor.

Pentru ca preferintele privind locuinta ideala nu au fost niciodata toate dupa un tipar, complexul include trei tipuri de vile, astfel satisfacand si exigente inalte. Constructia vizeaza asadar materiale italienesti, ce nu fac compromisuri de nici un fel privind detaliile, deci care promit trainicie si razultatele dorite privind testul timpului.

Fiecare tipologie este gandita pentru nevoi diverse. Mai spatioase sau mai compacte, acestea asigura intotdeauna insa confort sporit, un spatiu aerisit si nu care oboseste. Legat de acest din urma aspect, de design-ul interior ce vizeaza peretii si alte elemente aplicate deja, acestea au fost gandite de designeri priceputi, cu un foarte dezvoltat simt estetic si practic.

In ceea ce priveste preturile de vanzare, in functie de tipul vilei pentru care fiecare prezinta interes, informatii legate de acestea sunt disponibile pe site. La fel gasesc cei interesati si date privind inchirierea vilelor, desigur pe un termen indelung. Multi privesc acest serviciu ca pe o oportunitate de a se convinge ca este locatia pe care doresc sa o numeasca acasa mai departe. Exista si posibilitatea ca experimentand acest trai prin inchirierea unei vile in Santa Maria Bay, sa infloreasca dorinta de a locui permanant acolo, vis care se si materializeaza in cele mai multe dintre cazuri.

Timpul liber atunci cand alegerea vizeaza o locuinta pe litoralul Marii Negre nu mai este decat despre relaxare, pe plaja superba,  care de curand a intrat sub aripa proiectului Santa Maria Bay.

Cei interesati pot realiza un tur virtual al complexului online sau in persoana pentru a se convinge ca este locuinta la care au visat.