Complexul rezidantial – un nou trend in materie de case

Mutarea intr-o noua locuinta reprezinta un pas important pe care oamenii decid sa il faca dupa ce au luat in calcul toate variantele si dupa ce au constatat ca au facut cea mai buna alegere.
Sunt multi care aleg sa fuga departe de agitatia si aglomeratia capitalei si se orienteaza spre zonele limitrofe unde aglomeratia este redusa si unde oamenii pot sa isi duca traiul linistiti. O astfel de optiune o reprezinta si complexul rezidential Corbeanca.

Potrivit www.paladinresidence.ro este situat in apropierea padurii ceea ce asigura un aer proaspat si o priveliste incantatoare. Nimic nu este mai placut decat o casa in mijlocul naturii unde lucrurile se intampla in mod firesc si natural fara stresul aferent.
Paladin Residence aduce un nou concept pe piata imobiliara din Bucuresti, dar si din tara.

Casele sunt construite intr-o zona magica, o zona care atrage prin frumusete, stil si eleganta. Asamblu rezidential a fost conceput in jurul Clubului de echitatie Hipocan un simbol al acestui loc.

Casele sunt construite dupa ultimele standarde europene beneficiind de produse de calitate ceea ce asigura durabilitatea lor, dar mai ales rezistenta in fata intemperiilor vremii. Cei care decid sa isi cumpere una dintre aceste locuinte, vor avea parte de caminul mult visat, dar si de un confort sporit.

Complexul dispune de locuinte finisate gata pentru a fi locuite, dar asigura locatarilor acestuia si toate beneficiile traiul intr-o comunitate dezvoltata. De la agenti de paza si pana la magazine sau drumuri asfaltate, toate sunt disponibile noilor locatari.

Vilele sunt standard, realizate toate dupa acelasi model aratand un pic cu suburbiile americane. In cazul in care clientii decid ca isi doresc totusi altceva, arhitectii pot concepe un nou plan care sa corespunda dorintelor si nevoilor acestora. Intr-un timp record, casa mult dorita va fi gata.

In plus, familiile cu copii vor aprecia linistea si siguranta oferite de noul complex. Exista si spatii de joaca unde acestia se pot distra in voie fara sa existe niciun risc. Nimic nu este mai placut decat o viata traita in liniste si armonie unde o familie isi poate creste copiii asa cum trebuie.