Complexslava ro Mobila exclusivista o ¨eticheta¨ de bonton mereu la moda mereu fabuloasa

28 ianuarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Te-ai saturat de banalitate, de forme si culori care nu transmit nimic, ori de aerul demodat al interioarelor? Nimic mai simplu: personalizeaza caminul cu mobila exclusivista si bucura-te de un confort demn de prima pagina a revistelor de specialitate.

Mobila exclusivista este o mobila de lux, adaptata la cele mai noi tendinte in domeniu, dar si o mobila ce pastreaza cele mai elegante linii estetice ale mobilierului clasic. De fapt, mobila exclusivista poate fi atat mobila minimalista, executata cu atentie pentru detalii, cat si mobila tip stil, inspirata din saloanele regale.

O mobila exclusivita este unicat si are menirea sa reprezinte cele mai inalte valori estetice. Optand pentru acest gen de mobilier ai garantia unicitatii, a luxului si a prestigiului. In ceea ce priveste confortul si functionalitatea, ambele sunt la superlativ!

Mobila exclusivista se adreseaza unui segment restrans, insa valoros de clienti: aceeia care stiu sa aprecieze frumosul.

Pentru mobila exclusivista, cu detalii impecabile si forme luxuriante, apeleaza la Complexslava .ro.

Complexslava .ro iti propune adevarata mobila exclusivista, o mobila creata de artisti, adaptata celor mai riguroase viziuni in materie de design. Ai la dispozitie diversitate, dar si preturi competitive!

Mobila exclusivista-Crem ala crem in materie de amenajari!

Vrei pentru caminul tau ce-i mai bun, mai calitativ, mai special? Decoreaza camerele cu mobila exclusivista si vezi rezultatul. Vorbim despre un mobilier de tip V.I.P., creat cu migala centimetru cu centimetru. Gratie formelor impecabile si a materialelor de inalta clasa, mobilierul exclusivist esta, fara doar si poate, vedeta amenajarilor.

Ce mobila exclusivista se poarta in 2016?

Conceptul de ¨exclusivist¨ poate fi tradus prin ¨crem ala crem¨, adica tot ce poate fi mai deosebit, mai rafinat si mai de bonton. Rolul unui mobilier exclusivist este acela de a adauga prestigiu incaperilor si totodata de a crea o stare unica, de confort suprem.

In 2016 mobila exlusivista poarta nuante pastelate si forme deloc rigide. Se poarta formele naturale si culorile lipsite de ambiguitate. Rozul crud, verdele ou de rata,cremul, albul, bejul sunt vedetele in acest sezon. Se renunta la culorile prafuite si se merge pe ideea de nonconformism, de curaj, de expresie artistica.

Comparativ cu alti ani, 2016, in materie de mobila, se axeaza pe culori si mai putin pe textura materialelor.

Pentru a fi exclusivista, o mobila trebuie sa poarte o nota personala. Alege detaliile elaborate, neasteptate, picturile pe lemn sau broderiile in lemn.

De asemenea, conteaza functionalitatea. Pentru ca mobila exclusivista sa primeasca cele 5 stele, ideea de practic trebuie sa se regaseasca in fiecare mic detaliu. Mobila exclusivista este creata pentru toate interioarele care tin la ¨eticheta¨, atat cele rezidentiale, cat si cele destinate activitatii de birou.

Mobila exclusivista, la un click distanta

Mobila exclusivista poate fi achizitionata si de pe net. Mai exact, de pe www.complexslava .ro. Specializata in productia si comertul de mobilier, de peste 23 de ani, Slava iti propune modele unicat, executate de artisti ai frumosului, si doar din materiale atent selectionate.

Pe www.complexslava.ro gasesti zeci de modele mobila exclusivista, atat pentru acasa, cat si pentru spatiile de tip business. Ai la dispozitie preturi atractive.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram