fbpx

Competiția “Alege mișcarea azi” – au mai rămas două zile de concurs!

„Alege mișcarea azi” este o competiție online între 24 de orașe și are loc în perioada 1-15 martie, fiind organizată de către Asociația 11EVEN, ca parte integrantă a programului Bucurie în Mișcare 2018, program susținut de către Kaufland România.

Cele 24 de orașe participante sunt organizate în 4 grupe, formate fiecare din câte 6 orașe. Trei orașe din fiecare grupă vor fi declarate câștigătoare și vor deveni orașe gazdă pentru evenimentele “Bucurie în mișcare” 2018. Vom avea astfel parte de 6 weekenduri speciale, în 12 orașe ale țării, în perioada 5 mai – 10 iunie.

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de finalul competiției și pentru ca orașul tău să găzduiască festivalul “Bucurie în mișcare”, trebuie să ne mobilizăm și să ne susținem orașul!

Tot ce trebuie să faci ca să iei parte la această competiție este să postezi pe facebook sau instagram o poză cu tine în timp ce faci mișcare, să menționezi la postare orașul pentru care votezi și să adaugi tagul @bucurieinmiscare.

Detalii complete referitoare la mecanismul campaniei se găsesc la https://bucurieinmiscare.ro/despre/

Pentru ca un oraș participant să cumuleze cât mai multe puncte, orice susținător cu vârsta minimă de 16 ani, poate posta pe Facebook sau Instagram fotografii sau clipuri video care să promoveze mișcarea de orice fel: joaca în familie, sporturile de echipă, fuga în jurul blocului sau alergatul pe pistă, mersul pe bicicletă sau dansul în multele sale forme, plimbarea prin parc sau urcarea scărilor, mersul pe role sau pe trotinetă, baschetul sau voleiul, ora de arte marțiale, de fitness sau cea de cățărare, plus multe altele.

Un utilizator poate avea un număr de maxim 5 postări pe zi pe platforma Instagram și 5 postări pe zi pe platforma Facebook. Deci un număr maxim de 10 postări pe zi. Fiecare postare validă va aduce 10 puncte orașului susținut în campanie.

Participanții pot câștiga premii atractive: 5 weekend-uri all inclusive la Phoenicia Holiday Resort Mamaia, sau unul dintre cele 50 de pachete de nutriție sportive.
Tu cand ai fost activ ultima dată?

Exercițiile fizice ușoare, sau antrenamente mai complexe, chiar și mersul pe jos implică atât corpul, cât și mintea, iar toate formele de mișcare sunt binevenite atunci când conștientizăm câte beneficii ne poate aduce acest stil de viață sănătos.

Motto: „Nimic nu îl epuizează și nu îl ruinează mai mult pe om decât inactivitatea fizică
permanentă.” Aristotel

Statisticile arată că România ocupă locul doi în Europa la obezitate infantilă, iar specialiștii avertizează că peste 11% din populația țării este afectată de diabet. Principalele 2 cauze – lipsa de educație nutritivă și lipsa de mișcare. Pe de altă parte, 8 din 10 copii au cont pe o rețea de socializare, iar 26% dețin un smartphone de la 8 ani. Asta conduce la sute de mii de copii care petrec câteva ore pe zi pe rețele sociale sau jucându-se pe telefon/tabletă. Este timpul să facem o schimbare. Împreună, să găsim bucuria în mișcare. Mai sunt 2 zile de competiție. Postează și tu azi!

Intră și tu pe www.bucurieinmiscare.ro. Mobilizează-i pe cei din jurul tău să se unească în mișcare și strângeți împreună puncte. Dovediți că suntem o comunitate unită și activă! Alegeți mișcarea azi și fie ca cei mai activi să câștige!