Compartimentari sticla cu functii multilaterale si transparenta dedicata afacerii tale

Folosirea unor campartimentari sticla intr-un spatiu de birouri sau chiar acasa creeaza incaperi moderne, flexibile si compacte, care ofera intimitatea de care ai nevoie pentru desfasurarea muncii. In acelasi timp, produsele din gama de compartimentari sticla creeaza si un spatiu dedicat transparentei care armonizeaza spatiile interioare intr-o maniera benefica pentru angajati si clienti.

Zonele delimitate sunt luminoase, spatioase, versatile si genereaza costuri minime de intretinere. Peretii din sticla pot fi adaptati in functie de spatiul in care sunt montati si in functie de dorintele tale.

De exemplu, daca vrei ca spatiul sa fie delimitat partial sau total, daca doresti sa optezi pentru usi batante din sticla sau culisante, e alegerea ta.

La Securitinternational.ro poti avea orice fel de comartimentari sticla, de la pereti despartitori, la usi sau simple paravane, atat pentru locuinta ta, cat si pentru spatiile de birouri.

Principalele tipuri de compatimentari cu sticla securizata

  • Pereti din sticla cu culisante – Creeaza un spatiu simplu, elegant, dar in acelasi timp securizat. Functioneaza perfect in orice loc sunt instalate. Pot fi folosite pentru facilitarea tranzitiei dintre un coridor si birou ;
  • Pereti din sticla cu usi pivot – Practic, acesti pereti, la fel ca peretii obisnuiti, delimiteaza un spatiu de altul. Usa se incuie la fel ca una din lemn, doar ca este transparenta.

Acest tip de compatimentare este de obicei favorabila pentru delimitarea birourilor in marile firme. Angajatii au parte de liniste si spatiu personal, dar beneficiaza in acelasi timp si de beneficiile unui birou deschis, luminos, in care patrunde cu usurinta lumina naturala ;

  • Compartimentare cu usi batante -E un tip de compartimentare pe care il intalnim in spatiile comerciale sau in alte zone industriale. Prezinta avantajul de a se deschide foarte usor ;
  • Pereti din sticla cu usa clasica – Modernul si traditionalul se imbina perfect in alegerea acestui tip de delimitare a unui spatiu. Peretii din sticla confera luminozitate, iar usa din lemn clasic sau tamplarie PVC aduce acea nota de traditional.

E combinatia perfecta pentru o locuinta in care se vrea un spatiu modern cu accente clasice. Sticla permite patrunderea luminii solare in interior, iar usa din lemn confera siguranta si confort. Important e ca cele doua sa fie imbinate ingenios si util.

Alege sa iti compartimentezi spatiul de acasa sau de la birou intr-un stil modern si practic

Chiar daca un perete din sticla sau o usa din sticla par fragile, de fapt, materialul din care sunt fabricate e unul incredibil de rezistent.In plus, posibilitatile de design sunt numeroase. Ai de ales intre sticla transparenta, colorata, mata sau care poate fi decorata cu diverse modele.

Alege firma SecuritInternational.ro iar specialistii in proiectare si design iti vor demonstra ca detin toate cunostintele necesare pentru ca sa transpuna in realitatea dorintele si preferintele tale.

Pentru informatii specifice si detaliate cu privire la intreaga gama de produse disponibile, contacteaza reprezentantii Securit la urmatoarele date de contact:

Numere de telefon:

  • 021 321 31 76
  • 0751 101 141
  • 021 321 31 77

E-mail:

  • office@securitinternational.ro