Compartimentari de sticla- solutii moderne de decorare

Alegeti compartimentari de sticla de la DEKOFLEX GLASS DESIGN srl si formati pereti de sticla in interiorul birourilor sau chiar a caselor cu aspect modern.  Cei care aleg sticla in loc de caramida au la baza o serie de principia, cum ar fi faptul ca sticla nu trebuie zugravita nici tapetata ci se curate cu usurinta si da o estetica de invidiat. Peretii din sticla sunt ideali de folosit pentru orice tip de spatiu pentru ca schimba cu succes imaginea incaperii respective. Tineti cont si de faptul ca aceasta sticla este securizate si are o grosime considerabila, ceea ce o face si mai rezistenta si foarte apreciata in acelasi timp.

O sa fiti surprinsi sa vedeti ca are o rezistenta mult mai mare la soc decat caramida. In functie de profilele si accesorile folosite stabiliti dimensiunea dorita si contactati-ne imediat pentru a afla si alte detalii suplimentare despre beneficiile acesteia. Un operator al firmei noastre va sta mereu la dispozitie cu sfaturi practice si utile care sa va ajute sa luati decizia corecta in acest sens.Alegeti produsele noastre modernizate si beneficiate de multiplele avantaje care vi le aduc. Lasati lumina naturala sa patrunda cu usurinta in incapere pentru a avea o vizibilitate mai buna si pentru a crea senzatia de spatiu mai larg, in locurile de dimensiuni reduse. Cu ajutorul compartimentarilor de sticla indiferent de spatiu unde alegeti sa le amplasati acesta ofera spatialitate si luminozitate in acelasi timp.

Compartimentari de sticla – cea mai buna alegere

Acest sistem de compartimentari de sticla este tot mai des folosit in ultima vreme ca urmare a diverselor oportunitati de intrebuintare. Peretii de sticla se monteaza simplu si rapid si se adapteaza cu usurinta chiar si celor mai exigente cerinte. La noi gasiti solutii practice la preturi accesibile pentru fiecare buzunar. Un produs de calitate superioara in domeniul decoratiilor ce poate fi folosit intr-o multitudine de variante si forme va ajuta sa schimbati aspectul din punct de vedere estetic si sa personalizati dupa bunul plac locul respective.

Compartimentari de sticla – preferinte de design

Utilizate cu succes pentru a forma pereti de sticla sau chiar vitrine de magazine, aceste compartimentari de sticla reprezinta solutia ideala in acest sens. Cu ajutorul lor, dati spatiilor deschise luminozitate si un aspect atragator precum si confort in utilizare. Folositi-le in diferite forme si finisaje, in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra. Tinand cont si de arhitectura spatiului respectiv gasiti solutia de compartimentare care se potriveste cel mai bine cu stilul existent acolo si dati un design de exceptie incaperii.

Alegeti compartimentari de sticla iar cu putina imaginatie si stil schimbati radical estetica si aduceti un plus de eleganta spatiului unde le folositi. Acestea reprezinta o alternativa practica si moderna in acelasi timp, care ofera libertate de initiativa si flexibilitate. Este simplu de realizat si se intretine cu usurinta, oferind totodata posibilitatea modificarilor ulterioare fara a fi un obstacol in schimbarea decorului. De asemenea, puteti personaliza sticla dand unicitate spatiului si atragand in acelasi timp printr-o estetica deosebita.