fbpx

Companiile care utilizeaza SeniorERP au aplicat cu succes cota de TVA 9

Incepand cu 1 iunie 2015, potrivit OUG nr. 6/2015 pentru modificarea si completarea Codului fiscal, taxa pe valoare adaugata aferenta produselor alimentare a fost diminuata de la 24% la 9%. Avand in vedere ca multe dintre companiile care utilizeaza SeniorERP comercializeaza astfel de produse, a fost necesara mobilizarea din timp a consultantilor din cadrul departamentului de suport Senior Software.

Acestia au facut toate modificarile necesare si au oferit sprijin clientilor pentru ca aplicarea noii cote de TVA sa se poata face imediat. In consecinta, in primele 5 zile de la intrarea in vigoare a noii legi nu au fost semnalate nereguli de catre clientii Senior Software, orice solicitare venita din partea acestora fiind gestionata in timp util de catre departamentul de suport.

SeniorERP este cea mai moderna solutie ERP de management integrat al resurselor si activitatilor companiei. Sistemul respecta legislatia romana in vigoare, iar orice modificare aparuta este integrata in cel mai scurt timp, fara a fi necesara intreruperea activitatii. Ca dovada, cu ocazia modificarii legii TVA, companiile care utilizeaza SeniorERP au putut aplica imediat noua cota, astfel incat clientii lor sa poata beneficia din prima zi de preturi mai scazute la alimente.

Despre Senior Software:

Senior Software este unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor. Pe parcursul celor 12 ani de existenta, compania a realizat peste 250 de implementari de succes in companii de distributie, productie, servicii si retail. In prezent, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM si SeniorCPM.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Duo Distributie, Cord Impex, B&B Distribution, Distrib Expert, Therezia Prodcom, Parmafood Group Distribution, Roma..nia, Barta Ati, Coriolan Distributie, Sano Vita, Ocean Fish, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Apollo Mod Distribution, Baltic Invest CEE, Dinamic 92 Distribution, Farmaceutica Remedia, Hofigal, General Industry, Sentia, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Heinrig Distribution, M&M Product, Sipex Company etc.