fbpx

Companii din toate domeniile participa la West Gate Career District primul targ de joburi desfasurat intr un campus

Prima editie a West Gate Career District va avea loc in perioada 25-26 aprilie, in complexul West Gate din Bulevardul Preciziei, nr. 24, sector 6, Bucuresti. Evenimentul isi propune sa reuneasca, sub aceeasi cupola, companii relevante din toate domeniile de activitate, cu scopul de a facilita accesul tinerilor la ofertele disponibile pe piata muncii. Targul de joburi este precedat de diverse workshop-uri care au loc in perioada 21-24 aprilie in complexul West Gate.

„Ne bucuram ca am putut atrage inca de la prima editie a West Gate Career District companii din domenii diverse de activitate, de la IT la sistemul medical, care vin cu oferte foarte atractive de internship-uri si au numeroase posturi disponibile”, a declarat Lidia Cirje, project manager West Gate Career District.

Printre companiile care participa la West Gate Career District se numara: BRD-Groupe Société Générale, Siemens, UniCredit, Renault Romania, Medicover, Vauban, OC Product, Carestream, Enterprinse Concept, Dr. Leahu – Dental Clinic si Cardul International de Identitate pentru Studenti (ISIC).

Partenerii evenimentului sunt: eJobs, Evenimentul zilei, Capital, Bursa, Business Cover, Jurnal de Afaceri si Iqool.

Organizatiile partenere care sustin West Gate Career District sunt: Uniunea Studentilor Romani (USR), Forumul Tinerilor din Romania si Centrul de Asistenta pentru Dezvoltare Durabila si Resurse umane.

Evenimentul este organizat de Consiliul Rezidentilor din West Gate Studios, o echipa de 40 de tineri care reprezinta si deserveste interesele tuturor celor care locuiesc in campusul West Gate Studios.

„West Gate Career District a fost gandit ca un eveniment organizat de si pentru studenti. Sub acest concept, Consiliul Rezidentilor a organizat in cei trei ani de functionare peste 50 de eveniment iar pana la finalul anului avem planificate inca zece evenimente”, a declarat Mihaela Cazacu, presedintele Consiliului Rezidentilor West Gate Studios.

Consiliul Rezidentilor este format din rezidenti ai campusului West Gate Studios si este responsabil de organizarea evenimentelor si activitatilor pentru studenti, grupate sub denumirea generica de „Community Spirit”, care au menirea de a promova interactiunea sociala si personala, precum si dezvoltarea profesionala.