Compania Electra Instal ofera cele mai noi modele de interfon si videointerfon potrivite pentru orice locuinta

Electra Instal, o companie cu experienta de 18 de ani in spate si doua puncte de lucru (Bucuresti si Buzau), ofera cele mai bune servicii de distributie si montare de interfoane si videointerfoane produse de compania Electra din Iasi.

Electra Instal pune la dispozitia clientilor interfoane si videointerfoane de tipul “blocuri sistem digital duplex si semiduplex”, “vile sistem digital duplex”, precum si dispozitive de control acces si automate pentru iluminat la preturi foarte avantajoase, astfel incat cei care isi fac un cont pe site-ul companiei sa poata achizitiona acest tip de aparatura foarte utila in orice casa sau apartament.

Asadar, persoanele care au nevoie de cartele optice pentru interfon, taguri de proximitate, amortizoare hidraulice pentru usi si dispozitive electronice destinate actionarii temporizate a instalatiilor de iluminat in vederea reducerii consumului de energie le pot gasi in magazinul online Electra Instal.

Intrucat scopul principal al firmei este acela de a satisface dorintele clientilor in ceea ce priveste calitatea serviciilor si a produselor oferite, Electra Instal are propria echipa de montaj si instalare a echipamentelor si asigura interventie in perioada de garantie si post-garantie, dovada cea mai buna fiind cei peste 2000 de clienti multumiti din toata tara, in special asociatiile de locatari.

Detalii si informatii despre serviciile Electra Instal puteti afla pe site-ul companiei sau la numarul de telefon 021.231.77.97.