fbpx

Compania Augustinian – universul piscinelor de calitate

Cea mai larga gama de modele de piscine din beton si piscine prefabricate, saune si solare, poate fi gasita in oferta companiei Augustinian din Iasi.

Firma Augustinian va asigura si piesele de schimb si accesoriile, oferindu-va de asemenea servicii de intretinere la cele mai inalte standarde si consultanta de specialitate.

Principalul obiectiv al firmei Augustinian este satisfacerea exigentelor si dorintelor clientilor, motiv pentru care specialistii companiei sunt mereu gata sa le ofere acestora cele mai bune solutii si idei in domeniu.

Cu o echipa tanara, dinamica, bine pregatita profesional, Augustinian le pune la dispozitia partenerilor sai de afaceri cele mai bune solutii inovative in domeniu, echipamente de ultima generatie si lucrari de o calitate ireprosabila, cu termene reduse de executie.

Compania Augustinian isi respecta clientii, relatiile dezvoltate cu acestia fiind bazate pe incredere si profesionalism.

Avand o bogata experienta in domeniu, firma comercializeaza o gama variata de modele de piscine, preturile acestora variind de la un produs la altul, in functie de forma, dimensiuni si accesorii.

Pentru o piscina functionala se impune un sistem de filtrare, un sistem de tratare al apei, un sistem de iluminare subacvatic si o finisare speciala a marginilor bazinului.

Piscinele realizate si comercializate de compania Augustinian sunt din beton sau prefabricate, izolatia fiind realizata prin placare cu ceramica, de o calitate superioara.

Cele mai elegante si preferate de clienti sunt piscinele realizate din beton, acestea avand insa si costuri mai ridicate.

Specialistii firmei Augustinian se pot mandri cu faptul ca realizeaza cuve din beton cu finisaje perfecte si o planeitate fara nici un defect.

Personalul calificat al companiei face fata cu succes tuturor provocarilor, finalizand si finisand cele mai bune lucrari de pe piata, cu ajutorul utilajelor de ultima generatie din dotare.

Stabilirea formei si dimensiunilor viitoarei piscine se face impreuna cu clientul, acestea fiind si cel care avizeaza orice ulterioara modificare a lucrarii.

Dupa trasarea conturului si saparea gropii aferente, se evidentiaza formele si eventualele scari ale piscinei, adaugandu-se o structura speciala de otel, ce va conferi o rezistenta marita peretilor acesteia.

Specialistii Augustinian acorda o atentie deosebita detaliilor si finisajelor, piscinele realizate de acestia avand un aspect deosebit.

O importanta speciala este acordata si designului, acesta satisfacand toate preferintele clientilor.

Hidroizolatia, in cazul acestor piscine, este realizata prin aplicarea prin tencuire a unui mortar impermeabil, de o calitate superioara.

In cazul piscinelor prefabricate, timpul de realizare si montare este mult mai redus, fiind necesare doar cateva sapaturi.

Atat piscinele din beton cat si cele din prefabricate au nevoie periodica de intretinere si verificari, servicii ce va sunt puse la dispozitie tot de firma Augustinian, la cele mai mici preturi de pe piata.

Verificarea nivelului apei din piscina trebuie facuta cel putin o data pe saptamana, acesta influentand semnificativ capacitatea de colectare a impuritatilor de la suprafata a skimmerului.

Specialistii companiei Augustinian sunt mereu la dispozitia clientilor pentru curatarea suprafetei apei, a marginilor si bordurilor piscinei, dar si pentru intretinerea tehnica a acesteia.

Piscina, indiferent de modul de realizare, este o constructie ce are nevoie de ingrijire permanenta. Pentru orice amanunte, detalii, sfaturi sau idei, apelati cu incredere la specialistii firmei Augustinian Iasi!