fbpx

Compania „Ana si Cornel” participa la Targul International

Compania „Ana si Cornel” participa la Targul International Indagra Food, eveniment dedicat producatorilor de alimente si furnizorilor de tehnologii si echipamente de procesare in industria alimentara, ce va avea loc anul acesta in cadrul Pavilionului Central Romexpo, in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie.
Indagra reprezinta platforma ideala atat pentru lansarea si vanzarea de noi produse, cat si pentru stabilirea unor noi relatii de business. Targul International isi propune sa devina unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei alimentare din Romania, cea de-a VII-a editie reunind cererea si oferta celor mai importanti producatori, importatori si furnizori din industria alimentara.
“Anul 2014 reprezinta un an special pentru compania noastra, deoarece marcheaza 20 de ani de activitate in domeniul alimentar. Ne mandrim cu experienta acumulata si cu fidelitatea clientilor nostri, care au apreciat calitatea produselor Ana si Cornel de-a lungul acestor 20 de ani. Asadar, participarea in cadrul Targului International Indagra Food reprezinta o ocazie ideala de a interactiona cu clientii si de a le oferi informatii despre produsele lor preferate.”, declara Carmina Paraschiv, Director General al companiei „Ana si Cornel”.
In cadrul targului, pe parcursul celor cinci zile de desfasurare, vizitatorii vor fi intampinati de profesionisti din domeniu, pentru a afla cat mai multe informatii despre produse si modalitatea de realizare a acestora.
Compania „Ana si Cornel” a reusit de-a lungul anilor sa isi mentina pozitia pe piata, fiind una dintre cele mai apreciate companii producatoare de mezeluri din Romania. Cu o traditie de peste 20 de ani, compania se situeaza constant in primele trei locuri din topul celor mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania, avand o capacitate de productie de 20.000 de tone anual si respectand cele mai inalte standarde de calitate si de management.
Cifra de afaceri de 50 de milioane euro, peste 800 de angajati, o retea de peste 80 de magazine proprii, peste 3000 de clienti din intreaga tara – sunt doar cativa dintre indicatorii care definesc businessul companiei „Ana si Cornel”.

Despre Ana si Cornel
Ana si Cornel este o companie romaneasca infiintata in anul 1994, care si-a castigat renumele de-a lungul timpului datorita retetelor secrete si gustoase de producere si prelucrare a preparatelor din carne. Avand o cifra de afaceri de 50 de milioane Euro, peste 800 de angajati, o cota de piata de 5% si o istorie de peste 20 de ani, compania Ana si Cornel se situeaza in primele trei locuri din topul celor mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania, avand o capacitate de productie de 20.000 de tone anual. Produsele companiei sunt comercializate sub brandul “De la Ana si Cornel – mezeluri de familie” intr-o retea de peste 80 de magazine. Mezelurile de familie de la Ana si Cornel sunt: salamuri, carnati, specialitati crud-uscate, semipreparate precum si carne proaspata de porc, vita, pasare, toate fiind produse dupa retete traditionale gustoase.