fbpx

Compania Ana si Cornel initiaza proiectul Masa in Familie pentru copiii din SOS Satele Copiilor

Cu o traditie de peste 20 de ani, compania Ana si Cornel este una dintre cele mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania. Dorind sa contribuie la conturarea unei societati sanatoase, compania si-a concentrat de data aceasta atentia asupra copiilor separati de familiile biologice. Demararea proiectului “Masa in familie de la Ana si Cornel” are ca obiectiv principal sprijinirea dezvoltarii armonioase a copiilor din SOS Satele Copiilor Romania.
Incepand cu luna noiembrie 2014, compania Ana si Cornel le va asigura celor mici mezeluri si produse din carne, pentru o masa calda in familie. Timp de un an de zile, copiii din Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau, cele trei programe din Romania unde organizatia implementeaza servicii de ingrijire si de consiliere familiala, se vor putea bucura de specialitatile din carne produse dupa retetele traditionale caracteristice companiei.
Activitatea a fost conceputa in jurul valorilor promovate in familiile SOS: dragoste, siguranta, intelegere si buna impacare, avand scopul de a asigura copiilor un mediu favorabil unei dezvoltari armonioase. Prin aceasta actiune se va continua traditia meselor in familie, cu bucate pregatite de mamele SOS pe placul copiilor din fiecare casa.
“Familia este, din punctul nostru de vedere, cel mai important pilon al societatii, un concept care ne-a fost inoculat inca de cand eram mici de catre bunicii nostri, ajutandu-ne astfel sa apreciem caldura familiala si prin sprijinul carora am devenit oamenii maturi de astazi. Ne simtim onorati ca putem sustine buna dezvoltare a organizatiei SOS Satele Copiilor. Am hotarat impreuna ca “Masa de Duminica” petrecuta in familie este o traditie pe care trebuie sa o pastram. Astfel, prin desfasurarea campaniei, ne dorim sa oferim un ajutor acestor copii care au nevoie de sustinerea noastra, a tuturor.” a declarat Carmina Paraschiv, director general al companiei Ana si Cornel.
“Misiunea noastra in sate nu este deloc una simpla, mai ales in contextul economic in care ne desfasuram activitatea. De aceea ne bucuram enorm de mult pentru sprijinul acordat de catre cei de la Ana si Cornel si pentru faptul ca le putem oferi produse din carne copiilor din toate cele trei sate. Mamele SOS vor putea sa ii trimita la scoala cu un pachetel mai consistent si, mai mult decat atat, masa de duminica in familie le va oferi mamelor posibilitatea sa gateasca variat pe baza de carne” a declarat Carmen Bruma, Manager Departament Relatii Publice si Atragere de Fonduri pentru SOS Satele Copiilor.
###
Despre Ana si Cornel
Ana si Cornel este o companie romaneasca infiintata in anul 1994, care si-a castigat renumele de-a lungul timpului datorita retetelor secrete si gustoase de producere si prelucrare a preparatelor din carne. Avand o cifra de afaceri de 50 de milioane Euro, peste 800 de angajati, o cota de piata de 5% si o istorie de peste 20 de ani, compania Ana si Cornel se situeaza in primele trei locuri din topul celor mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania, avand o capacitate de productie de 20.000 de tone anual. Produsele companiei sunt comercializate sub brandul “De la Ana si Cornel – mezeluri de familie” intr-o retea de peste 80 de magazine. Mezelurile de familie de la Ana si Cornel sunt: salamuri, carnati, specialitati crud-uscate, semipreparate precum si carne proaspata de porc, vita, pasare, toate fiind produse dupa retete traditionale gustoase.
Despre SOS Satele Copiilor
SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi, la peste 20 de ani de la infiintare, peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. Asociatia SOS Satele Copiilor Romania desfasoara activitati in beneficiul copiilor, tinerilor si familiilor aflate in dificultate, precum si a comunitatilor locale, in cadrul a 13 proiecte: trei Sate SOS situate in Bucuresti, Cisnadie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacau); patru Comunitati de Tineri, in Bucuresti, Bacau si Sibiu; si trei Centre de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti in Bucuresti, Cisnadie si Hemeius. Informatii suplimentare se pot gasi sos-satelecopiilor . ro