Comoditatea de a folosi un sistem modern de control al temperaturii casei

Calorifere otel

Cu siguranta ati auzit de masini inteligente, probabil ca obisnuiti sa utilizati smartphone-uri si sunteti familiarizat cu toate inovatiile pe care lucrurile actuale le pot oferi. Cu siguranta ati auzit si de dispozitivele inteligente care pot controla sistemul de incalzire a locuintei, mai ales ca acesta duce la economii financiare in ceea ce priveste facturile.

In timp ce un termostat standard pentru centrala ofera cateva functii de baza cum ar fi pornirea si oprirea incalzirii, setarile temporizatorului si unele controale rudimentare ale temperaturi, un termostat inteligent va permite sa gestionati fiecare minut din programul de incalzire al casei cu ajutorul tabletei sau a unui smartphone. De fapt, conditia este sa aveti acces la internet. Indiferent ca sunteti in varf de munte sau pe plaja, puteti ridica sau scadea temperatura din calorifere sau a apei menajere, folosind doar cateva comenzi. Acest lucru poate suna cam indraznet, dar ofera o idee despre ceea ce puteti obtine de la un dispozitiv inteligent de incalzire.

Cand vine vorba de a avea control asupra incalzirii, procesul de functionare este destul de simplu. In timp ce un termostat tipic permite efectuarea de modificari ale temperaturii in casa folosind un panou de control si cateva butoane, un termostat inteligent face acelasi lucru putin mai diferit si mai eficient folosind cativa pasi.

In prima faza, unele componente se vor conecta direct la centrala si va comunica fara fir, wireless, cu celelalte componente din schema: un aparat care este principala unitate de control si termostatul care controleaza ceea ce se intampla in ce priveste temperatura. Componenta finala este aplicatia ce trebuie descarcata pe smartphone sau pe o tableta.

            Pe scurt, un sistem modern de control a incalzirii functioneaza pe principiul:

  1. Unitate de control ce se conecteaza la centrala.
  2. Termostat conectat la unitatea de control si la internet prin Wi-Fi.
  3. Aplicatie pentru mobil sau alt dispozitic inteligent care va permite controlul tuturor setarilor.

Daca doriti un asemenea sistem sau alte componente pentru sistemul centralizat de incalzire cum ar fi calorifere pentru baie, hol, dormitoare, magazinul online eCalorifere.ro este locul din care le puteti cumpara la un pret bun. Accesand https://www.ecalorifere.ro/ veti putea achizitiona radiatoare de aluminiu, fonta sau otel, dar si alte accesorii pentru a incalzi casa in mod eficient!