fbpx

Comma actualizeaza modulul de training online pentru piata romaneasca

Academia Comma de training online, infiintata pentru a-i ajuta pe utilizatori sa ofere standarde de varf in service si consilierea clientilor din Romania, a fost optimizata prin adaugarea catorva noi functii si acordarea unui certificat special utilizatorilor care obtin un punctaj maxim la urmarea modulului de formare specializata.

Training-ul online gratuit, disponibil in limba romana inca din anul 2013, a fost creat in urma cresterii complexitatii segmentului postvanzari si a faptului ca aprobarile producatorilor si legislatia, pun presiuni alarmante asupra dezvoltarii si modificarilor din domeniu.

La finalul fiecarui modul s-a adaugat o sectiune de „Intrebari frecvente”. Acesta este un mijloc util de a recapitula informatiile din modul. In cazul in care utilizatorul are intrebari ce nu se regasesc in intrebarile frecvente, exista si adresa de e-mail la care pot fi trimise intrebarile direct catre specialistii Comma.

Reusitele utilizatorilor sunt acum recunoscute la terminarea modulului cu un punctaj de 100%; prin eliberarea unui certificat personalizat si imprimabil care sa ateste finalizarea unui modul.

Training-ul online privind produsele Comma va fi extins in aceasta vara, cuprinzand si un al doilea modul care vizeaza antigelul/lichidele de racire din prezent. Formatul modulului este similar celui pentru uleiurile de motor.

Prin aceste noutati, training-ul online de la Comma le ofera service-urilor auto ocazia de a-si optimiza produsele si cunostintele in domeniu, astfel incat sa poata avea siguranta ca le ofera un serviciu de prima clasa clientilor.