COMBATE VIRUSUL(VIZIERE DE PROTECȚIE SAU MĂȘTI)

Majoritatea firmelor, instituții, universități dar și școli și grădinițe și-au sistat activitatea, axându-se pe telemunca, munca de acasă, pentru cei care a fost posibil a urmat o perioadă de acomodare cu tehnologia și noul, redescoperirea pentru unele persoane nefiind cel mai armonios mod de a se împrietenii cu ea. 

 

  • Cine trebuie sa poarte viziere de protectie?

 

Ei bine, în urma reglementărilor guvernului și a noilor cerințe de deplasare, precum și condiții pe care trebuie să le îndeplinească angajatorul, a urmat o perioadă de schimbări majore pe piața muncii dar și în cadrul birourilor. 

Noile reglementări obligă atât cabinetele medicale, instituțiile, autobuzele să limiteze pe cât posibil accesul, susținând distanțarea socială cu scopul de a proteja angajații. 

Dacă în cadrul instituțiilor s-a limitat accesul, au fost puse la dispoziție igienizante, precum și măști și mănuși, în cadrul cabinetelor medicale și stomatologie reglementările sunt mult mai drastice și severe, una dintre măsurile de protecție pe care le vor vedea la intrarea în orice cabinet medical este o viziera de protecție, care asigură 100% protecția împotriva posibilei infectări cu Coronavirus. Pe lângă acest fapt, în fiecare cabinet suntem obligați în a ne fi luată temperatura, precum și a purta minunații papuci albaștrii de unică de folosință folosiți ca marjă de siguranță.

Exceptând magazinele alimentare, unde regulile nu sunt atât de stricte, cabinetele medicale obligă pe cei care îi trec pragul să completeze un chestionare care să ateste faptul că nu au fost infectați de COVID-19, și că nu au intrat în contact cu persoanele posibil infectate.

Astfel, este important ca angajații instituțiilor, cabinetelor, magazinelor să aibă o marjă de siguranță împortiva virusului, deoarece există un major risc de infectare în situația în care angajații nu sunt protejați 100%, de acest fapt, se ocupă angajatorul, deținător instituției sau unității care este obligat în a respecta reglementările puse în vigoare. Deși există un cost mult mai mare decât în perioada anterioară virusului, siguranța angajațiilor reprezintă cel mai improtant factor pentru a funcționa. Angajatorii, deși la început se bazau pe măștile găsite din farmacii, după o perioadă de timp au început să se documenteze concret asupra riscurilor purtând maștile chirurgicale, virusul încă fiind existent și ușor de preluat chiar și prin mască.

 

  • Viziere de protectie – un moft sau o necesitate

 

Pentru a asigura confortul proprilor anagajți majoritatea instituțiilor care au program cu publicul, magazine folosesc vizierele de protecție care garantează protejarea sănătății angajațiilor. În comparație cu măștile, acestea nu sunt atât de greu de purtat, oferă protecție și ochiilor pentru a nu exista un risc mai mare de infectare. Contactul cu virusul e unul destul de rapid, fapt care influențează mentalitatea angajatorilor și îi mobilizează să își protejeze angajații. Fără dar și poate, azi, când măștile și mănușile se găsesc la un preț major, și la o calitate infinită în comparație cu vizierele de protecție, vizierele se regăsesc la prețuri infime, fiind preferate de majoritatea firmelor, ca și produse la nivel înalt, se regăsesc vizierele de protecție regăsite pe https://www.mboutique.ro/

Așadar, una dintre cele mai bune soluții din această perioadă sunt vizierele de protecție, care nu doar că îți oferă confortul dorit, ci te scutește și de un efort financiar în plus.