fbpx

Comanda in luna decembrie de la Splendid GO

Anul acesta ne-am angajat sa fim alaturi de clientii nostri din Constanta pentru masa festiva de Craciun, iar produsele livrate de noi sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp, intre 24 si 26 decembrie, oricand iti doresti. Investim in calitate si ne asumam in fiecare zi provocarea de a fi mai buni si de a excela in serviciul nostru de food delivery Constanta, iar in perioada sarbatorilor iti promitem cele mai gustoase si savuroase preparate special pentru sarbatori. Comanda online sau la numerele de telefon 0720 011 077/ 0771 334 503 unul din meniurile noastre de 2 sau 4 persoane.

Tu ce alegi sa mananci de Craciun? Meniul online al restaurantului din Constanta, special creat pentru sarbatori este inspirat din bucataria traditionala, autentica si personalizat prin maiestria bucatarilor nostri. Te asteptam cu o precomanda incepand cu data de 17 decembrie, iar noi iti livram intre 24 si 26 decembrie, direct la tine acasa. Intra pe Spendid GO si alege-ti meniul pentru sarbatori, potrivit pentru tine.

Esti interesat de un serviciu de delivery pentru masa de sarbatori? La Splendid GO gasesti tot ce poftesti, inclusiv platou traditional romaneasc, cu jumari, caltabos, sorici, toba si multe alte  specialitati de sarbatori. Comanda unul din meniurile noastre pentru 2, 4 persoane sau alege din meniul a la carte ce iti lipseste de pe masa de sarbatori.