fbpx

Comanda bucate savuroase, 100% proaspete si delicioase!

Mese copioase in familie, la care te poti aseza relaxat si linistit, la masa, in propria locuinta si confort, dar cu mancare speciala, gatita de profesionisti si livrata rapid. Conceptul Casa Romaneasca este foarte simplu, iti livram oricand doresti bucate savuroase, 100% proaspete si delicioase, din bucataria traditionala romaneasca, din toate colturile tarii, cu amprenta bucatarilor nostri iscusiti. Ne miscam cat de repede se poate, preparam totul dupa ce s-a confirmat comanda si livram imediat, astfel incat totul sa ajunga pe masa fierbinte si aburind. Restaurantul traditional romanesc din Mamaia este deschis pentru livrari la domiciuliu, in Constanta si imprejurimi.

Preparate proaspete, zi de zi! Mancarea pregatita in casa este cea mai buna alegere, de aceea Casa Romaneasca este solutia salvatoare in cazul in care te grabesti sau esti pur si simplu obosita si nu vrei sa gatesti. Te invitam sa vezi preparatele noastre traditionale romanesti din meniu si sa comanzi o masa exact asa cum iti doresti tu si cei din familia ta. E bine sa stii ca exista intotdeauna o rezolvare pentru orice! Gusta si tu din cele mai bune ciorbe la ceaun si merinde ca la mama acasa.

Restaurantul cu specific romanesc din Constanta livreaza cea mai buna mancare, la domiciliu, ambalata corect si frumos, in fiecare zi a saptamanii, in intervalul orar 10:00-00:00. Bucura-te si tu de mancarea traditionala ce iti aduce aminte mereu de copilarie.