Coltare living – varianta ideala pentru camera ta?

Momentul in care ajungi sa alegi intre coltare living si canapele obisnuite este unul critic. Care este cea mai buna alegere? Ambele optiuni vin atat cu plusuri cat si cu minusuri, astfel ca alegerea de coltare living va fi facuta strict in functie de preferintele tale.

Am pregatit, totusi, o lista cu cele mai semnificative diferente si beneficii ale fiecaruia, pentru a-ti fi mult mai usor sa iei o decizie finala.

Tot ce trebuie sa stii despre coltare living

Cel mai mare si cel mai evident beneficiu pe care aceasta alegere ti-l poate aduce ar fi cel legat de spatiu. Coltarele pentru living ofera mai mult spatiu, pe cand o canapea obisnuita lasa loc doar pentru 3 sau maxim 4 persoane deodata. Insa, atunci cand vorbim de coltare living, acesta poate sustine un numar mult mai mare de persoane, iar variantele moderne vin cu tot felul de elemente ce contribuie la nivelul de confort, cum ar fi pernute de spate sau manere confortabile. Astfel, unul dintre plusuri ar fi spatiul mai mare.

Un alt plus al coltarului pentru living ar fi acela ca poate deveni elementul principal de decor dintr-o incapere. Un coltar, dupa cum ii spune si numele, isi poate avea lejer locul in coltul incaperii, atragand insa, in acelasi timp, privirile si fiind si un element practic. Este potrivit atat pentru familii mai mari cat si pentru persoane ce au in obicei sa invite prietenii des pe acasa sau sa gazduiasca petreceri sau evenimente.

Alegand coltare living oferi un look modern oricarei incaperi. Chiar daca designul minimalist a devenit din ce in ce mai popular, si un coltar poate sa devina un element atractiv al unui design modern, contemporan, simplu si elegant in acelasi timp. In plus, chiar si daca iti inviti colegii mai apropiati acasa, alegand coltare living vei putea oferi un spatiu familiar pentru orice conversatie.

Cel mai mare minus atunci cand vorbim de coltare living ar fi acela ca nu orice camin are spatiul necesar pentru a depozita un coltar, fiind mult mai mare decat o canapea traditionala. Alt minus ar fi greutatea, din cauza dimensiunii mari.

Canapele traditionale

Un mare plus pe care il are fata de coltarele pentru living este acela ca o poti muta mult mai usor, iar astfel poti redecora incaperea mult mai des. Un alt beneficiu este pretul, mai mic decat cel al unui coltar. De asemenea, o canapea obisnuita isi poate avea locul in orice incapere din casa ta, nu doar in living, pe cand un coltar de dimensiuni mari nu ar avea ce cauta in bucatarie sau pe hol.

Un minus ar fi ca are dimensiuni mult mai mici decat un coltar. Astfel, daca nu ai o familie numeroasa sau nu obisnuiesti sa gazduiesti multe petreceri, se poate ca o canapea traditionala sa fie de ajuns.

Alegerea mobilierului perfect pentru un living primitor

In luarea acestei decizii conteaza foarte mult tipul de camera in care doresti sa asezi coltare living sau canaple obisnuita. Coltarele nu pot fi, sub nicio forma, integrate in orice tip de incapere. Dupa cum am mentionat, conteaza si activitatile pentru care vei folosi coltarul dar si numarul persoanelor ce te astepti sa il utilizeze. Nu in ultimul rand, bugetul pe care vrei sa il aloci conteaza foarte mult.

Poti verifica cele mai bune oferte aici de coltare living chiar acum, pe elvila.ro, si sa te decizi care e varianta cea mai potrivita pentru caminul tau. Poti alege atat intre cele mai calitative coltare cat si intre cele mai inedite canapele.